Sistemde virüs mü var?

Kaspersky'a bir tek ben ısınamadım galiba, herkes övüp övüp duruyor.
BitDefender'a da ısınamadım ancak Kaspersky'dan daha çok ısındım.
Kullanırken en rahat ettiğim Avast ve Norton oldu garip bir şekilde bir de ESET.

Allah kimseye virüs derdini düşürmesin paranoyak yapıyor.Ciddiyim.

Bu forum biraz Kaspersky hayranı.

Son düzenleme:
Allah kimseye virüs derdini düşürmesin paranoyak yapıyor. Ciddiyim.

Bu forum biraz Kaspersky hayranı.

Bedava olarak en fazla özelliğe sahip olan antivirüs kendisi. Bende mavi ekran verdiriyor sisteme yoksa silmeyecektim. Anlık AVG kullanıyorum.

Bedava olarak en fazla özelliğe sahip olan antivirüs kendisi. Bende mavi ekran verdiriyor sisteme yoksa silmeyecektim. Anlık AVG kullanıyorum.
Bedava olarak en fazla özelliğe sahip olan antivirüs Comodo diye biliyorum. Ancak Kaspersky daha popüler. ESET-BitDefender-MBAM vb.leri arasından en fazla özelliğe sahip olan Kaspersky onda haklısınız.

Bedava olarak en fazla özelliğe sahip olan antivirüs Comodo diye biliyorum. Ancak Kaspersky daha popüler. ESET-BitDefender-MBAM vb.leri arasından en fazla özelliğe sahip olan Kaspersky onda haklısınız.
Yav reisler seri no gitti diyorum hâlâ Kaspersky vs comodo diyorsunuz.

Dostum gittiyse gitti. Şu anda yapabileceğin bir şey var mı? Büyük ihtimalle yok.
Gittiğini de sanmıyorum ayrıca, bir şey olmaz.
Zooba elmas hilesi APK e okula sızar mı ki?

Dostum gittiyse gitti. Şu anda yapabileceğin bir şey var mı? Büyük ihtimalle yok.
Gittiğini de sanmıyorum ayrıca, bir şey olmaz.
Diyelim gitti bir şey olmaz di mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…