Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Virüs vardı CPU 100 kullandı antimalware sildim falan ama dün sildim bugün 14 de DC'den Steam Link atılmış free falan. Format atmalı mıyım? @cansuwx@Berk Demiray Son düzenleme: 9 Mart 2025
Virüs vardı CPU 100 kullandı antimalware sildim falan ama dün sildim bugün 14 de DC'den Steam Link atılmış free falan. Format atmalı mıyım? @cansuwx@Berk Demiray
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Tam tarama yapıp virüsü bulun hocam.
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 İstanbul Trip dedi: Tam tarama yapıp virüsü bulun hocam. Genişletmek için tıkla... Tam tarama falan yaptı buldu sildi dün ama nasıl bugün mesaj attılar.
İstanbul Trip dedi: Tam tarama yapıp virüsü bulun hocam. Genişletmek için tıkla... Tam tarama falan yaptı buldu sildi dün ama nasıl bugün mesaj attılar.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 Kral54Xorta dedi: Tam tarama falan yaptı buldu sildi dün ama nasıl bugün mesaj attılar. Genişletmek için tıkla... Virüsü silmissiniz ama hesaplarınızın bilgilerinizi çalmıslar silmeden önce.
Kral54Xorta dedi: Tam tarama falan yaptı buldu sildi dün ama nasıl bugün mesaj attılar. Genişletmek için tıkla... Virüsü silmissiniz ama hesaplarınızın bilgilerinizi çalmıslar silmeden önce.
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 İstanbul Trip dedi: Virüsü silmissiniz ama hesaplarınızın bilgilerinizi çalmıslar silmeden önce. Genişletmek için tıkla... Instagram calmışlardı şifre degiştim Gmail eklemişlerdi sildim Steam'den link yollamıslar sildim deiştim Steam şimdi ne yapayım DC?
İstanbul Trip dedi: Virüsü silmissiniz ama hesaplarınızın bilgilerinizi çalmıslar silmeden önce. Genişletmek için tıkla... Instagram calmışlardı şifre degiştim Gmail eklemişlerdi sildim Steam'den link yollamıslar sildim deiştim Steam şimdi ne yapayım DC?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Kral54Xorta dedi: Instagram calmışlardı şifre degiştim Gmail eklemişlerdi sildim Steam'den link yollamıslar sildim deiştim Steam şimdi ne yapayım DC? Genişletmek için tıkla... Hocam her hesabınızı çift doğrulamaya alın bence şu an sorunlar devam ederse söyleyin gene.
Kral54Xorta dedi: Instagram calmışlardı şifre degiştim Gmail eklemişlerdi sildim Steam'den link yollamıslar sildim deiştim Steam şimdi ne yapayım DC? Genişletmek için tıkla... Hocam her hesabınızı çift doğrulamaya alın bence şu an sorunlar devam ederse söyleyin gene.
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 İstanbul Trip dedi: Hocam her hesabınızı çift doğrulamaya alın bence şu an sorunlar devam ederse söyleyin gene. Genişletmek için tıkla... Reis dünki konuda her şey var sayılır. Çözüldü: Görev yöneticisindeki virüs nasıl kapatılır? Görev yönetiçinde virüs var ama kapatamıyorum. malware falan tarattım bir şey yok. www.technopat.net
İstanbul Trip dedi: Hocam her hesabınızı çift doğrulamaya alın bence şu an sorunlar devam ederse söyleyin gene. Genişletmek için tıkla... Reis dünki konuda her şey var sayılır. Çözüldü: Görev yöneticisindeki virüs nasıl kapatılır? Görev yönetiçinde virüs var ama kapatamıyorum. malware falan tarattım bir şey yok. www.technopat.net
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #8 Kral54Xorta dedi: Reis dünki konuda her şey var sayılır. Çözüldü: Görev yöneticisindeki virüs nasıl kapatılır? Görev yönetiçinde virüs var ama kapatamıyorum. malware falan tarattım bir şey yok. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Dünkü konuda olanlar bugündemi oldu hocam?
Kral54Xorta dedi: Reis dünki konuda her şey var sayılır. Çözüldü: Görev yöneticisindeki virüs nasıl kapatılır? Görev yönetiçinde virüs var ama kapatamıyorum. malware falan tarattım bir şey yok. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Dünkü konuda olanlar bugündemi oldu hocam?
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #9 İstanbul Trip dedi: Dünkü konuda olanlar bugündemi oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Reis CPU normalde su an virüs tarmaası başlattım bir daha malware ile tarattım bir şey yok.
İstanbul Trip dedi: Dünkü konuda olanlar bugündemi oldu hocam? Genişletmek için tıkla... Reis CPU normalde su an virüs tarmaası başlattım bir daha malware ile tarattım bir şey yok.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.706 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 9 Mart 2025 #10 RAT yediysen virüsü istediğin kadar sil geçmez format şart.