Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.743 Çözümler 27 Yer Konsantiniyye 9 Mart 2025 #21 Kral54Xorta dedi: Reis RAT oldunu nereden anlayacağız? Genişletmek için tıkla... Silmene ve hesapdaki şifreleri değiştirmene rağmen halen sorun yaşıyorsan rat olabilir, halen aynı sorunu yaşarsan format öneririm.
Kral54Xorta dedi: Reis RAT oldunu nereden anlayacağız? Genişletmek için tıkla... Silmene ve hesapdaki şifreleri değiştirmene rağmen halen sorun yaşıyorsan rat olabilir, halen aynı sorunu yaşarsan format öneririm.
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #22 Kayra342727 dedi: Silmene ve hesapdaki şifreleri değiştirmene rağmen halen sorun yaşıyorsan RAT olabilir, halen aynı sorunu yaşarsan format öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşamadım Instagram girmeye çalışmıyolar daha. Kral54Xorta dedi: Aynı sorunu yaşamadım Instagram girmeye çalışmıyolar daha. Genişletmek için tıkla... @İstanbul TripTarattım tam tarama yaptıma ama bir şey bulamadı.Söyle olmuş olabilir mi hesapları calmıs ama sistemde olmamış? Son düzenleme: 9 Mart 2025
Kayra342727 dedi: Silmene ve hesapdaki şifreleri değiştirmene rağmen halen sorun yaşıyorsan RAT olabilir, halen aynı sorunu yaşarsan format öneririm. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşamadım Instagram girmeye çalışmıyolar daha. Kral54Xorta dedi: Aynı sorunu yaşamadım Instagram girmeye çalışmıyolar daha. Genişletmek için tıkla... @İstanbul TripTarattım tam tarama yaptıma ama bir şey bulamadı.Söyle olmuş olabilir mi hesapları calmıs ama sistemde olmamış?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #23 Kral54Xorta dedi: Aynı sorunu yaşamadım Instagram girmeye çalışmıyolar daha. @İstanbul Triptarattım tam tarama yaptıma ama bir şey bulamadı.söyle olmuş olabilir mi hesapları calmıs ama sistemde olmamış? Genişletmek için tıkla... İllak bir şekilde sisteme bulaşmışlardır hocam çünkü başka türlü tak diye çalamazlar.
Kral54Xorta dedi: Aynı sorunu yaşamadım Instagram girmeye çalışmıyolar daha. @İstanbul Triptarattım tam tarama yaptıma ama bir şey bulamadı.söyle olmuş olabilir mi hesapları calmıs ama sistemde olmamış? Genişletmek için tıkla... İllak bir şekilde sisteme bulaşmışlardır hocam çünkü başka türlü tak diye çalamazlar.
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #24 İstanbul Trip dedi: İllak bir şekilde sisteme bulaşmışlardır hocam çünkü başka türlü tak diye çalamazlar. Genişletmek için tıkla... Napmam gerek.
İstanbul Trip dedi: İllak bir şekilde sisteme bulaşmışlardır hocam çünkü başka türlü tak diye çalamazlar. Genişletmek için tıkla... Napmam gerek.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #25 Kral54Xorta dedi: Napmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam silmissiniz zaten bir hareketlilik olursa gene söyleyin diyorum.
Kral54Xorta dedi: Napmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam silmissiniz zaten bir hareketlilik olursa gene söyleyin diyorum.
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #26 İstanbul Trip dedi: Hocam silmissiniz zaten bir hareketlilik olursa gene söyleyin diyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. İstanbul Trip dedi: Hocam silmissiniz zaten bir hareketlilik olursa gene söyleyin diyorum. Genişletmek için tıkla... @İstanbul TripReis PUBG de cogu şey siyah oluyor nesneler silahlar falan? Son düzenleme: 9 Mart 2025
İstanbul Trip dedi: Hocam silmissiniz zaten bir hareketlilik olursa gene söyleyin diyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun. İstanbul Trip dedi: Hocam silmissiniz zaten bir hareketlilik olursa gene söyleyin diyorum. Genişletmek için tıkla... @İstanbul TripReis PUBG de cogu şey siyah oluyor nesneler silahlar falan?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #27 Kral54Xorta dedi: Anladım hocam sağ olun. @İstanbul TripReis PUBG de cogu şey siyah oluyor nesneler silahlar falan? Genişletmek için tıkla... Mobilmi emülatörmü?
Kral54Xorta dedi: Anladım hocam sağ olun. @İstanbul TripReis PUBG de cogu şey siyah oluyor nesneler silahlar falan? Genişletmek için tıkla... Mobilmi emülatörmü?
Kral54Xorta Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #28 İstanbul Trip dedi: Mobilmi emülatör mü? Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile emülator.
cansuwx Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 306 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Mart 2025 #29 Kral54Xorta dedi: Virüs vardı CPU 100 kullandı antimalware sildim falan ama dün sildim bugün 14 de DC'den Steam Link atılmış free falan. Format atmalı mıyım? @cansuwx@Berk Demiray Genişletmek için tıkla... Direkt olarak şifrelerini değiştirince sorun kalmıyor discord için. Virüsü de malwarebytes veya Kaspersky ile temizleyebilirsin en kötü format atarsın.
Kral54Xorta dedi: Virüs vardı CPU 100 kullandı antimalware sildim falan ama dün sildim bugün 14 de DC'den Steam Link atılmış free falan. Format atmalı mıyım? @cansuwx@Berk Demiray Genişletmek için tıkla... Direkt olarak şifrelerini değiştirince sorun kalmıyor discord için. Virüsü de malwarebytes veya Kaspersky ile temizleyebilirsin en kötü format atarsın.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.937 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #30 Bunun için yeni konu açın maalesef ki çok aram yok PUBG ile. Kral54Xorta dedi: PUBG Mobile emülator. Genişletmek için tıkla...
Bunun için yeni konu açın maalesef ki çok aram yok PUBG ile. Kral54Xorta dedi: PUBG Mobile emülator. Genişletmek için tıkla...