Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 4 Çözümler 3 2 Mart 2024 #1 Win32 trojan host 32 bulundu. Temizleme talimatı verdim ne önerirsiniz?
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 623 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #2 Kaspersky ile temizle hocam sonra tekrar bi tarama yap garantiye al.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 4 Çözümler 3 2 Mart 2024 #3 Öyle yapıyorum harici bir antivirüse ihtiyacım var mı FitGirl kullandım ünlü site bir şey olacağını sanmıyorum.
Öyle yapıyorum harici bir antivirüse ihtiyacım var mı FitGirl kullandım ünlü site bir şey olacağını sanmıyorum.
Arda Türkcü Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 623 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Optikiyaza dedi: Öyle yapıyorum harici bir antivirüse ihtiyacım var mı FitGirl kullandım ünlü site bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bende kullanıyorum hocam bilmiyorum muhtemelen bi sıkıntısı yoktur, trojan gittiyse problem yoktur.
Optikiyaza dedi: Öyle yapıyorum harici bir antivirüse ihtiyacım var mı FitGirl kullandım ünlü site bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Onu bende kullanıyorum hocam bilmiyorum muhtemelen bi sıkıntısı yoktur, trojan gittiyse problem yoktur.
4 432777 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.262 Çözümler 3 2 Mart 2024 #5 Optikiyaza dedi: Öyle yapıyorum harici bir antivirüse ihtiyacım var mı FitGirl kullandım ünlü site bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ünlülüklerin güvendiğin için kendi bilgisayarına zarar vermeyi göze alıyorsan diyecek bir şey yok.
Optikiyaza dedi: Öyle yapıyorum harici bir antivirüse ihtiyacım var mı FitGirl kullandım ünlü site bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ünlülüklerin güvendiğin için kendi bilgisayarına zarar vermeyi göze alıyorsan diyecek bir şey yok.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 4 Çözümler 3 2 Mart 2024 #6 O yüzden konu açtım kullandığım antivirüs yeterli değil mi? Arda Türkcü dedi: Onu bende kullanıyorum hocam bilmiyorum muhtemelen bir sıkıntısı yoktur, trojan gittiyse problem yoktur. Genişletmek için tıkla... Gitti gözüküyor.
O yüzden konu açtım kullandığım antivirüs yeterli değil mi? Arda Türkcü dedi: Onu bende kullanıyorum hocam bilmiyorum muhtemelen bir sıkıntısı yoktur, trojan gittiyse problem yoktur. Genişletmek için tıkla... Gitti gözüküyor.