Wilhelm II Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #11 mkt80 dedi: Hocam zaten daha yeni format atmışsınız. Bir daha atıp bu programı indirmeyin bence. Genişletmek için tıkla... Bu program yüzünden olduğunu bilmiyordum ki. 2. kez olunca anladım.
mkt80 dedi: Hocam zaten daha yeni format atmışsınız. Bir daha atıp bu programı indirmeyin bence. Genişletmek için tıkla... Bu program yüzünden olduğunu bilmiyordum ki. 2. kez olunca anladım.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 9 Ekim 2022 #12 Wilhelm II dedi: Yaklaşık birkaç dakika önce yeniden başlat tuşuna bastım ve olanlar oldu. Sistem 2 başarısız denemenin ardından Windows'u yükleyemedi ve önüme kurtarma ekranını çıkardı. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Birisi yalvarıyorum yardım etsin. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz bir programdan kaynaklı olabilir.
Wilhelm II dedi: Yaklaşık birkaç dakika önce yeniden başlat tuşuna bastım ve olanlar oldu. Sistem 2 başarısız denemenin ardından Windows'u yükleyemedi ve önüme kurtarma ekranını çıkardı. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Birisi yalvarıyorum yardım etsin. Genişletmek için tıkla... İndirdiğiniz bir programdan kaynaklı olabilir.