Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 19 Şubat 2023 #1 2 saat önce oynarken bir baktım normalde yazılar düz okunur olurken pixelli oldu. FPS artırma gibi şeylerde yapmadım fakat Valorant da ekran kartı sürücüsü çöktü diyor. Ne yapmam lazım? 240 Hz kullanıyorum sanki 60 akıcılığında. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
2 saat önce oynarken bir baktım normalde yazılar düz okunur olurken pixelli oldu. FPS artırma gibi şeylerde yapmadım fakat Valorant da ekran kartı sürücüsü çöktü diyor. Ne yapmam lazım? 240 Hz kullanıyorum sanki 60 akıcılığında.
Ömer köksal 68 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #2 Arama yerine sysdm. Cpl yaz oradan yüksek performansı seçmişsin. Oradan yazı tipi ayarının kutucuğunu işaretle. Artı 0 Eksi
Arama yerine sysdm. Cpl yaz oradan yüksek performansı seçmişsin. Oradan yazı tipi ayarının kutucuğunu işaretle.
KS KS Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 19 Şubat 2023 #3 Ömer köksal 68 dedi: Arama yerine sysdm. Cpl yaz oradan yüksek performansı seçmişsin. Oradan yazı tipi ayarının kutucuğunu işaretle. Genişletmek için tıkla... Hayır FPS artırma yapmadım ve o en iyi görünmde Artı 0 Eksi
Ömer köksal 68 dedi: Arama yerine sysdm. Cpl yaz oradan yüksek performansı seçmişsin. Oradan yazı tipi ayarının kutucuğunu işaretle. Genişletmek için tıkla... Hayır FPS artırma yapmadım ve o en iyi görünmde