Wyrux Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim yandı zaten 15 yıllıktı melek oldu. Cinsiyet Erkek Meslek bilmem daha öğrenciyim. 8 Haziran 2022 #1 RAM 6 GB SSD veya HDD modeli Samsung Ekran kartı GT 220 Anakart ASUS İşlemci Asus 2.66Ghz Merhabaç ben bilgisayarımı açtığımda (repairing (D) diyordu ve bilgisayar açıldığında D diski yoktuç tüm programlarım gitmişti bunun çözümü nedir acaba? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 35 KB · Görüntüleme: 49 Ekran Alıntısı.PNG 46,1 KB · Görüntüleme: 46 Ekran Alıntısı.PNG 13,8 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Merhabaç ben bilgisayarımı açtığımda (repairing (D) diyordu ve bilgisayar açıldığında D diski yoktuç tüm programlarım gitmişti bunun çözümü nedir acaba?
Çözüm Wyrux 12 Haziran 2022 ByCrypto dedi: Mini Partition tool programın indirim kurun bakın bakalım burada da görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hard disk kablosunu çıkartıp taktım düzeldi
ByCrypto dedi: Mini Partition tool programın indirim kurun bakın bakalım burada da görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hard disk kablosunu çıkartıp taktım düzeldi
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 Mini Partition tool programın indirim kurun bakın bakalım burada da görünüyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Wyrux Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistemim yandı zaten 15 yıllıktı melek oldu. Cinsiyet Erkek Meslek bilmem daha öğrenciyim. 12 Haziran 2022 #3 ByCrypto dedi: Mini Partition tool programın indirim kurun bakın bakalım burada da görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hard disk kablosunu çıkartıp taktım düzeldi Artı 0 Eksi Çözüm
ByCrypto dedi: Mini Partition tool programın indirim kurun bakın bakalım burada da görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı hard disk kablosunu çıkartıp taktım düzeldi