Sistemde yeşil boot ışığı yanıyor

salimerincik

Centipat
Daha fazla  
Zor bela masaüstümün tüm parçalarını topladım. Bugün çalıştırayım artık derken boot ışığı yanıyor. Ekrana görüntü gelmiyor hiçbir şekilde. RAM da sıkıntı yok kablolarda da yok.

Şu an anakartta herhangi bir uyarı ışığı var mı?
Çözüldü hocam 😊

Ayni anakart ayni islemci bende de var,
Ayni sorunu ben de yasadim,
Oncelikle monitor kablosunu kontrol edin
Boot isiginin yanmasi problem degil, olay vga isigi su an.
Ekran kartinin tam oturduguna emin olun.
Ekran kartinin guc kablolarini kontrol edin yanlis veya tam takmamis olabilirsiniz.

Kartin uzerinde hata kodunun yazdigi bir oled ekran var mi?
Pcie soketlerini ekran kartına sırasıyla takmamıştım. Düzeltim oldu. Bu arada bu ankartın biosuna hangi tuşla giriliyor. F11ile mi ? Aynı sistem sizde de var diyorsunuz önerdiğiniz bişey var mı önemli dediğiniz noktalar falan ? Yarımcı olursan sevinirim 😊

Son düzenleme:
F1 veya Delete tusuyla girebilirsin BIOS a, su anlik boot sureleri bir hayli uzun onun disinda bir sorunum vs yok senin de olmaz.
Gule gule kullanin guzel anakart.

Çözüldü hocam 😊

Pcie soketlerini ekran kartına sırasıyla takmamıştım. Düzeltim oldu. Bu arada bu ankartın biosuna hangi tuşla giriliyor. F11ile mi ? Aynı sistem sizde de var diyorsunuz önerdiğiniz bişey var mı önemli dediğiniz noktalar falan ? Yarımcı olursan sevinirim 😊
Selamlar biraz hortlatıyorum fakat ryzen 9 7950x3d işlemcim msi x670e gaming plus wifi anakartım ve rtx4090 gpu um var, aynı sorun bende var şuan, kablolar vs kontrol edildi, bir öneriniz var mı? @strbladex

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı