maodon Kilopat Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 16 Mayıs 2025 #21 maodon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle öğren bişe olmaz birdahaki formatta doğru yap Genişletmek için tıkla... snop02 dedi: Uzantıda belli olur hocam zaten de, uzantıları Explorer'den açmadı herhalde.. Genişletmek için tıkla... mümkün diski temizlemezsen öyle olur ilk önce diski seç sil ve formatla ve kur sadece seçersen otomatik kurulur.
maodon dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et izle öğren bişe olmaz birdahaki formatta doğru yap Genişletmek için tıkla... snop02 dedi: Uzantıda belli olur hocam zaten de, uzantıları Explorer'den açmadı herhalde.. Genişletmek için tıkla... mümkün diski temizlemezsen öyle olur ilk önce diski seç sil ve formatla ve kur sadece seçersen otomatik kurulur.
BenKainatım Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #22 C:/ olarak da tarayıcı da aratabilirsiniz.
Hari Seldon Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #23 BenKainatım dedi: C:/ olarak da tarayıcı da aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun uğraşıyorsunuz amma hiç birşey cikmiyor yine
BenKainatım dedi: C:/ olarak da tarayıcı da aratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağolun uğraşıyorsunuz amma hiç birşey cikmiyor yine
maodon Kilopat Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 16 Mayıs 2025 #24 Hari Seldon dedi: Hocam çok sağolun uğraşıyorsunuz amma hiç birşey cikmiyor yine Genişletmek için tıkla... çıkmaz çünkü son kurulan mbr ye işlenir eski windows önyüklemeye yazılmaz yenisi yazılr.
Hari Seldon dedi: Hocam çok sağolun uğraşıyorsunuz amma hiç birşey cikmiyor yine Genişletmek için tıkla... çıkmaz çünkü son kurulan mbr ye işlenir eski windows önyüklemeye yazılmaz yenisi yazılr.
yufi.vbs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #25 Kanka virüs taraması yap