Sistemdeki alan dolunca SSD mi değiştirilmeli yoksa HDD mi alınmalı?

BoWseR56

Femtopat
Daha fazla  
Alanım doldumu SSD mi değiştirmek daha mantıklı yoksa hard disk mi almak mı daha mantıklı? Bunları alırken okuma yazma hızları önemli mi ben de şu anda 512 GB bir SSD var 300 GB gibi bir şey kaldı, mesela ben 5 6 farklı oyunu oynamak istiyorum. Mesela Marvel Spider-Man, God of War, RDR1, RDR2, Witcher 3, GTA 5, CS:GO gibi vb. oyunlar daha bu oyunların birini bilene hiç oynamadım bilgisayarı yeni aldığımdan dolayı bu oyunları indirsem yüksek ayarlarda falan iyi bir performans FPS alır mıyım ki? benim bilgisayarımın bileşenleri RTX 3050, AMD Ryzen 5 500 16 GB Kingston RAM.

Harici HDD alabilirsiniz.

SSD kullandıktan sonra HDD'ye katlanmaya tahammül edemiyorsun tavsiye etmem HDD.

Oyunların için SSD alabilirsin ama arka tarafta oyunlarla alakalı fotoğraflardır veya yüksek boyutlarlarda olan yamalardır ve benzerlerini depolama yapıyorsan HDD yoksa normal oyun odaklı gidecekseniz SSD alabilirsiniz HDD yerine.

Ben HDD alıyorum. Arşiv olarak kullanıyorum ama.
Mesela işi biten oyunun kurulumunu HDD'ye atıyorum. SSD'yi boş tutmak için HDD en ucuz seçenek.
Ama m2 yuvan varsa, m2 disk hız olarak SSD'den iyi. Sistem için m2, arşive ve alan için HDD en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…