Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.598 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 8 Mart 2022 #1 Sistemim bayağı doldu taştı, şimdi YouTube'a fazla güvenim yok. CCleaner deseniz zaten yok. Sistemi nasıl temizlerim, diski nasıl temizlerim nasıl PC hızlanır?
Sistemim bayağı doldu taştı, şimdi YouTube'a fazla güvenim yok. CCleaner deseniz zaten yok. Sistemi nasıl temizlerim, diski nasıl temizlerim nasıl PC hızlanır?
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.835 Çözümler 9 Yer İstanbul 8 Mart 2022 #2 Glade dedi: Sistemim bayağı doldu taştı, şimdi YouTube'a fazla güvenim yok. CCleaner deseniz zaten yok. Sistemi nasıl temizlerim, diski nasıl temizlerim nasıl PC hızlanır? Genişletmek için tıkla... Çalıştırı açıp temp, %temp%, recent ve prefetch dosyalarına girip içindekileri temizleyebilirsiniz.
Glade dedi: Sistemim bayağı doldu taştı, şimdi YouTube'a fazla güvenim yok. CCleaner deseniz zaten yok. Sistemi nasıl temizlerim, diski nasıl temizlerim nasıl PC hızlanır? Genişletmek için tıkla... Çalıştırı açıp temp, %temp%, recent ve prefetch dosyalarına girip içindekileri temizleyebilirsiniz.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 Hocam şu 3 dosyayı "çalıştırdan" açarak silebilirsiniz: Temp 2 %temp% şeklinde.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.598 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 8 Mart 2022 #4 yigitbil1 dedi: Çalıştırı açıp temp, %temp%, recent ve prefetch dosyalarına girip içindekileri temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Temizledim.
yigitbil1 dedi: Çalıştırı açıp temp, %temp%, recent ve prefetch dosyalarına girip içindekileri temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Temizledim.
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #5 Glade dedi: Sistemim bayağı doldu taştı, şimdi YouTube'a fazla güvenim yok. CCleaner deseniz zaten yok. Sistemi nasıl temizlerim, diski nasıl temizlerim nasıl PC hızlanır? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal biliyorsunuzdur ama ayarlardan depolamaya girip, geçici dosyaları silebilirsin.
Glade dedi: Sistemim bayağı doldu taştı, şimdi YouTube'a fazla güvenim yok. CCleaner deseniz zaten yok. Sistemi nasıl temizlerim, diski nasıl temizlerim nasıl PC hızlanır? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal biliyorsunuzdur ama ayarlardan depolamaya girip, geçici dosyaları silebilirsin.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.598 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 8 Mart 2022 #6 3x3 dedi: Büyük ihtimal biliyorsunuzdur ama ayarlardan depolamaya girip, geçici dosyaları silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın Windows 10 değil, 8.1. Ayrıca temizlemekten kasıtım, bir program. Yani ben gireceğim ve temizleye basacağım o çerezleri .vs temizleyecek. Glade dedi: Ayrıca temizlemekten kasıtım, bir program. Yani ben gireceğim ve temizleye basacağım o çerezleri .vs temizleyecek. Genişletmek için tıkla... Yani CCleaner benzeri, PureRa buldum fakat pek güvenemedim.
3x3 dedi: Büyük ihtimal biliyorsunuzdur ama ayarlardan depolamaya girip, geçici dosyaları silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın Windows 10 değil, 8.1. Ayrıca temizlemekten kasıtım, bir program. Yani ben gireceğim ve temizleye basacağım o çerezleri .vs temizleyecek. Glade dedi: Ayrıca temizlemekten kasıtım, bir program. Yani ben gireceğim ve temizleye basacağım o çerezleri .vs temizleyecek. Genişletmek için tıkla... Yani CCleaner benzeri, PureRa buldum fakat pek güvenemedim.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 8 Mart 2022 #7 Glade dedi: Bilgisayarın Windows 10 değil, 8.1. Ayrıca temizlemekten kasıtım, bir program. Yani ben gireceğim ve temizleye basacağım o çerezleri. Vs temizleyecek. Yani CCleaner benzeri, PureRa buldum fakat pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Bunun için disk temizleme özelliğini kullanın, programlar kullanarak temizlemeniz önerilmez. Temp tarzı gereksiz dosyaları otomatik silen bir CMD scripti bulabilirsiniz GitHub üzerinden.
Glade dedi: Bilgisayarın Windows 10 değil, 8.1. Ayrıca temizlemekten kasıtım, bir program. Yani ben gireceğim ve temizleye basacağım o çerezleri. Vs temizleyecek. Yani CCleaner benzeri, PureRa buldum fakat pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Bunun için disk temizleme özelliğini kullanın, programlar kullanarak temizlemeniz önerilmez. Temp tarzı gereksiz dosyaları otomatik silen bir CMD scripti bulabilirsiniz GitHub üzerinden.