nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #1 Bilgisayarın gereksiz dosyalarını silmek için en iyi program nedir sizce?
antoniomontana Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 1.146 Çözümler 9 Yer Ankara 5 Şubat 2021 #2 CCleaner. ya da bir şey indirmek istemiyorsanız çalıştır bölümünden kendiniz silebilirsiniz.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 5 Şubat 2021 #3 Programa gerek yok. Windows 10'daki Gereksiz Dosyalar Nasıl Silinir? Windows 10 hafıza arttırma işlemleri nasıl yapılır? Gereksiz dosyalar nasıl silinir? Gelin yanıtlarına birlikte bakalım. www.webtekno.com İlla program istiyorsanız CCleaner işinizi görür.
Programa gerek yok. Windows 10'daki Gereksiz Dosyalar Nasıl Silinir? Windows 10 hafıza arttırma işlemleri nasıl yapılır? Gereksiz dosyalar nasıl silinir? Gelin yanıtlarına birlikte bakalım. www.webtekno.com İlla program istiyorsanız CCleaner işinizi görür.
Mafia Picopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 87 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #4 nefersefa dedi: Bilgisayarın gereksiz dosyalarını silmek için en iyi program nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen el ile siliyorum daha güvenilir olduğunu düşünüyorum, Çalıştır'a "temp" "%temp%" ve "prefetch" yazarak oradaki dosyaları silebilirsiniz, program istiyorsanız CCleaner kullandım memnum kaldım.
nefersefa dedi: Bilgisayarın gereksiz dosyalarını silmek için en iyi program nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen el ile siliyorum daha güvenilir olduğunu düşünüyorum, Çalıştır'a "temp" "%temp%" ve "prefetch" yazarak oradaki dosyaları silebilirsiniz, program istiyorsanız CCleaner kullandım memnum kaldım.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #5 Program önermiyorum Onun yerine "Disk Temizleme" kısmından yapabilirsiniz.