N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.253 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 3 Ekim 2022 #11 Fevzican Çiloğlu dedi: Burada bir dünya dosya var Red Dead Redemption 2'yi sileceğim bir de Marvel Spider-Man Remastered'i ama dosyalar çok çok fazla bulamıyorum istediklerimi bir kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Dosya Ekleri adsadasd.PNG 58,2 KB · Görüntüleme: 20
Fevzican Çiloğlu dedi: Burada bir dünya dosya var Red Dead Redemption 2'yi sileceğim bir de Marvel Spider-Man Remastered'i ama dosyalar çok çok fazla bulamıyorum istediklerimi bir kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Buyurun.
F Fevzican Çiloğlu Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #12 N0rvecli dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... yok hocam oyun dosyalarına dair bir şey bulamadım ctrl F ile oyun ismini yazarak çıkan dosyayı sildim ama hala eksilen bir şey yok yer kaplanıyor
N0rvecli dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... yok hocam oyun dosyalarına dair bir şey bulamadım ctrl F ile oyun ismini yazarak çıkan dosyayı sildim ama hala eksilen bir şey yok yer kaplanıyor
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.253 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 3 Ekim 2022 #13 Fevzican Çiloğlu dedi: Yok hocam oyun dosyalarına dair bir şey bulamadım CTRL F ile oyun ismini yazarak çıkan dosyayı sildim ama hala eksilen bir şey yok yer kaplanıyor. Genişletmek için tıkla... Instagram adresinizi verir misiniz sağlıklı iletişim en mantılısı.
Fevzican Çiloğlu dedi: Yok hocam oyun dosyalarına dair bir şey bulamadım CTRL F ile oyun ismini yazarak çıkan dosyayı sildim ama hala eksilen bir şey yok yer kaplanıyor. Genişletmek için tıkla... Instagram adresinizi verir misiniz sağlıklı iletişim en mantılısı.
F Fevzican Çiloğlu Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #14 N0rvecli dedi: Instagram adresinizi verir misiniz sağlıklı iletişim en mantılısı. Genişletmek için tıkla... Fevzicanncilogluu
N0rvecli dedi: Instagram adresinizi verir misiniz sağlıklı iletişim en mantılısı. Genişletmek için tıkla... Fevzicanncilogluu