3 307429 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni sisteme geçiş yapınca eski bilgisayardaki Retail Key'i almaya karar verdim. Eski sisteme de Key'i aldıktan sonra Red Hat yükleyeceğim. Retail Key nasıl aktarılır? Yardım edebilecek var mı?
Merhaba arkadaşlar, yeni sisteme geçiş yapınca eski bilgisayardaki Retail Key'i almaya karar verdim. Eski sisteme de Key'i aldıktan sonra Red Hat yükleyeceğim. Retail Key nasıl aktarılır? Yardım edebilecek var mı?
TheZenitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #2 Sanırım ürün anahtarı arıyorsunuz değil mi?
3 307429 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #3 TheZenitt dedi: Sanırım ürün anahtarı arıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ürün anahtarının nasıl bulunduğunu biliyorum. Benim amacım onu yeni bilgisayarımda kullanmak.
TheZenitt dedi: Sanırım ürün anahtarı arıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ürün anahtarının nasıl bulunduğunu biliyorum. Benim amacım onu yeni bilgisayarımda kullanmak.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 307429 dedi: Hayır ürün anahtarının nasıl bulunduğunu biliyorum. Benim amacım onu yeni bilgisayarımda kullanmak. Genişletmek için tıkla... Daha düzgün anlatırsan.
307429 dedi: Hayır ürün anahtarının nasıl bulunduğunu biliyorum. Benim amacım onu yeni bilgisayarımda kullanmak. Genişletmek için tıkla... Daha düzgün anlatırsan.
A ankaraps3 Femtopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 307429 dedi: Hayır ürün anahtarının nasıl bulunduğunu biliyorum. Benim amacım onu yeni bilgisayarımda kullanmak. Genişletmek için tıkla... kullanamazsın , anakart ve işlemcin ile işleşiyor key değiştirği zaman hata alırsın. eskiden sistem açığı vardı taşınıyordu son 1 yıldır olmuyor
307429 dedi: Hayır ürün anahtarının nasıl bulunduğunu biliyorum. Benim amacım onu yeni bilgisayarımda kullanmak. Genişletmek için tıkla... kullanamazsın , anakart ve işlemcin ile işleşiyor key değiştirği zaman hata alırsın. eskiden sistem açığı vardı taşınıyordu son 1 yıldır olmuyor
3 307429 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 6 Aralık 2020 #6 Hamza Ensar Sağlam dedi: Daha düzgün anlatırsan. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Retail keyi nasıl yeni bilgisayarı aktifleştirmek için kullanıcam.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Daha düzgün anlatırsan. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Retail keyi nasıl yeni bilgisayarı aktifleştirmek için kullanıcam.