SSD var. Sistem sorunu mu yoksa SSD mi çözemedim ama benim SSD diskim Windows 10 kurulu. Bilinmeyen bir nedenden dolayı bazen ilk açtığımda 10 saniyede, başka zaman açtığımda 36 saniye, başka zaman daha açtığım zaman ise 50-40 saniye bulabiliyor. Bunun nedeni nedir?
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Bazı SSD'ler cidden feci hasarlı oluyor. Allah'a şükür bendekinde geç açılma falan değilde 530/560 okuma/yazma hızı vaad ediliyordu.
Gelen SSD de 250/230'du. Aynı modeli kullanan başka kişilerde bu sorun olmamış. Ben garantisini atmıştım. Birazda şans meselesi garantisi varsa yollayın.
Bazı SSD'ler cidden feci hasarlı oluyor. Allah'a şükür bendekinde geç açılma falan değilde 530/560 okuma/yazma hızı vaad ediliyordu.
Gelen SSD de 250/230'du. Aynı modeli kullanan başka kişilerde bu sorun olmamış. Ben garantisini atmıştım. Birazda şans meselesi garantisi varsa yollayın.
Ana kartının maksimum desteklediği hız aldığın hızlar. SSD'de bir sıkıntı yok. Ana kartını SATAIII (SATA 6 GB/s) port olan bir model ile değiştirirsen vaat edilen hızları görebilirsin.
Ana kartının maksimum desteklediği hız aldığın hızlar. SSD'de bir sıkıntı yok. Ana kartını SATAIII (SATA 6 GB/s) port olan bir model ile değiştirirsen vaat edilen hızları görebilirsin.
All of our hard drives have been tested and wiped to industry standards including a firmware level health check. They all are passed with an acceptable health range. GoodUSED, B-grade condition that has passed testing for key and essential functions.