enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:43 #1 RAM 32 GB SSD veya HDD modeli Kioxia Ekran kartı Palit Dual 5060 İşlemci R7 5700 Merhaba, kasanın arkasındaki 3.0 USB portlar çalışmıyor. Klavye ve flash bellek takıyorum, tepki yok. Sadece klavyenin ışıkları yanıp sönüyor, tuşlar çalışmıyor. Aygıt Yöneticisi'nde de herhangi bir uyarı yok.
Merhaba, kasanın arkasındaki 3.0 USB portlar çalışmıyor. Klavye ve flash bellek takıyorum, tepki yok. Sadece klavyenin ışıkları yanıp sönüyor, tuşlar çalışmıyor. Aygıt Yöneticisi'nde de herhangi bir uyarı yok.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.563 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:14 #2 Güncel Chipset sürücüsünü yükleyip denedin mi ?
enesahmet55 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:23 #3 claus dedi: Güncel chipset sürücüsünü yükleyip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba evet denedim BIOS'taki ayarlara kadar baktım.
claus dedi: Güncel chipset sürücüsünü yükleyip denedin mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba evet denedim BIOS'taki ayarlara kadar baktım.