Sistemdeki virüs temizlenmiyor

kanka başka bilgisayarın laptopun varsa rufus adlı uygulamayı indir sonra usb varsa usb tak ve herhangi bir işletim sisteminin iso dosyasını indir ve rufusa aktar rufus usb ndeki herşeyi silcek o yüzden usb deki önemli herşeyi yedekle sonra çalışmayan bilgisayara tak ve boot manager menüsüne gir ordan indirdiğin iso dosyasını görceksin onu seç ve bilgisayarın formatlanmış olcak kurulumunuda sen yaparsın artık

Hiçbir dosya atamadımki daha.

Microsoft'un kendi sitesindeki kurulum programını kullanıyorum Rufus'la birfakı olurmuki?

Microsoft'un kendi sitesindeki kurulum programını kullanıyorum Rufus'la birfakı olurmuki?

Merhaba
KMS sunucusu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
İlk sorum şu olacak formatı USB bellek ile mi atıyorsunuz? Bu yolu izlediyseniz doğru en etkili çözüm
Yedeklerinizi USB belleğinizi Windows Defender ile tarayın. Belki dosyalarınızın arasında saklanmış olabilir.
İndirdiğiniz dosyalara dikkat edin.
Ve son çok düşük ihtimal olarak KMS kullanarak Windows'u etkinleştirmeyi denemeyin kendinize orijinal bir Windows edinin.

Comodo Antivirüs, paranoya modu. Tek çözüm o gibi duruyor. Bir de file shredder, unlocker kur uğraşırsın ama temizlersin.
Antivirüsü anladımda fileshredder ve unlockerle nasıl temizleyeceğim?

Taramalardada hiç birşey çıkmıyor.Avast,Kaspersky,malwarebytes,eset,mcafee daha kaçını denedim

Taramalardada hiç birşey çıkmıyor.Avast,Kaspersky,malwarebytes,eset,mcafee daha kaçını denedim

Hocam şimdi siz dosyaları yedekledikten sonra mı virüs geldi yoksa tam tertemiz format attıktan sonra mı geldi? Eğer dosyalarınızı yedeklediyseniz orada saklanmış olabilir. Yukarıda dediğinizi anlamadım kusra bakmayın. Bu arada Technopat sizde de yavaş mı şu an? 5 dakikadır konuya giremedim. Diğer uygulamalar takır takır çalışıyor.

Antivirüsü anladımda fileshredder ve unlockerle nasıl temizleyeceğim?

Laptopu daha yeni aldım modelini de atabilirim ilk kurulumdan virüs geldi. Evet bende de yavaş.

Laptop yeniyse muhtemelen kaçak bir Windows kurulumundan kaynaklı olabilir. Bilgisayarcınız virüslü bir Windows kurmuş muhtemelen. Veya siz kurduysanız biraz belalı bir siteden kurmuşsunuz. Yani en azından tahminlerim bu yönde. Komple bilgisayardan Windows da dahil silip tamamen formatlayıp güvenli bir Windows kurmak doğru seçim olabilir. Tabii bu benim tahminim. Daha bilgili arkadaşlar bu fikri bir değerlendirebilir.

Laptopu daha yeni aldım modelini de atabilirim ilk kurulumdan virüs geldi. Evet bende de yavaş.

Evet.

USB bellek ile formatlayın.

Ve kendinize orijinal bir Windows edinin.

Microsoft'un kendi sitesinden indirdim sadece KMS sunucusuyla aktivasyonu yaptım tam olarak neden virüs kaptığımı da çıkaramıyorum çünku iki uygulama indirdim onlar da safe yani.
Tamam Windows 10'u denerim amma sonuç yine aynı olacak bence, 3 formatta gitmedi ki.

kms8.msguides.com ile etkinleşdirdim KMSpico'yla değil de, Minecraft da orijinal Bedrock.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…