C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 22 Kasım 2024 #11 liveleak1616 dedi: Ben onceden her ay durduk yere format atardım zaten gunluk hayatta aşırı takıntılıyımdır ve en son formatımda her şeyimi kaybettim bidahada o riski goze almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün şekilde buluta atarsan sorun olmaz ben hep öyle yapıyorum. Risk alıp sürekli aklında virüs mü var acaba bilgisayarda diye yaşamaktan iyidir.
liveleak1616 dedi: Ben onceden her ay durduk yere format atardım zaten gunluk hayatta aşırı takıntılıyımdır ve en son formatımda her şeyimi kaybettim bidahada o riski goze almak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün şekilde buluta atarsan sorun olmaz ben hep öyle yapıyorum. Risk alıp sürekli aklında virüs mü var acaba bilgisayarda diye yaşamaktan iyidir.
liveleak1616 Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #12 Chitose dedi: Düzgün şekilde buluta atarsan sorun olmaz ben hep öyle yapıyorum. Risk alıp sürekli aklında virüs mü var acaba bilgisayarda diye yaşamaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yıl başına kadar gözlemliyorum eğer yavaşlama ve FPS dusuklugu vs. olursa atarım galiba. Chitose dedi: Düzgün şekilde buluta atarsan sorun olmaz ben hep öyle yapıyorum. Risk alıp sürekli aklında virüs mü var acaba bilgisayarda diye yaşamaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada format atmamamın bir sebebi de hiçbir antivirüsün uyarı vermemis olması o yüzdende format atmama konusunda ısrarcıyım. Son düzenleme: 23 Kasım 2024
Chitose dedi: Düzgün şekilde buluta atarsan sorun olmaz ben hep öyle yapıyorum. Risk alıp sürekli aklında virüs mü var acaba bilgisayarda diye yaşamaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yıl başına kadar gözlemliyorum eğer yavaşlama ve FPS dusuklugu vs. olursa atarım galiba. Chitose dedi: Düzgün şekilde buluta atarsan sorun olmaz ben hep öyle yapıyorum. Risk alıp sürekli aklında virüs mü var acaba bilgisayarda diye yaşamaktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada format atmamamın bir sebebi de hiçbir antivirüsün uyarı vermemis olması o yüzdende format atmama konusunda ısrarcıyım.