Sistemden bir anda güç gitti

Elegant1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8+8gb 3200MHz XPG
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Bilgisayarda video izlerken bir anda Gigabyte A520M k V2 anakart gucu kesti. Fanlar donuyordu fakat klavye ve mouse isiklari yanmiyordu ekran da gitti. Bekleme durumuna aldi sandim klavye ve mouse ama yok cikardim tekrar taktim USB slotuna acilis efekti gelmedi. Dugmeden zorla kapattim ve tekrar açtım şu an duzgun calisiyor. Neden olmus olabilir?

Bilgisayarda video izlerken bir anda Gigabyte A520M k V2 anakart gucu kesti. Fanlar donuyordu fakat klavye ve mouse isiklari yanmiyordu ekran da gitti. Bekleme durumuna aldi sandim klavye ve mouse ama yok cikardim tekrar taktim USB slotuna acilis efekti gelmedi. Dugmeden zorla kapattim ve tekrar açtım şu an duzgun calisiyor. Neden olmus olabilir?

Sanırım elektrik dalgalanması yaşanmış olabilir PSU markanız nedir ve kaç yıllık.

Elektrik gidip gelmiş olabilir

Elektrik gidip gelmiş olabilir.

Fanlari da kesmez miydi guc gidip geri gelse?

1732402286549.png

HDD'ler yuzunden olmus olabilir mi? Cunku arkada LoL guncelleme yapiyordu wdc de kurulu LoL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı