Ebu_jk07 Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Arladaşlar PC de daha dün ses geliyordu. Format attım ama artık ses gelmiyor. Kulaklık kablo ile bağlı. Sürümler güncel. Ne yapabilirim?
Arladaşlar PC de daha dün ses geliyordu. Format attım ama artık ses gelmiyor. Kulaklık kablo ile bağlı. Sürümler güncel. Ne yapabilirim?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.713 Makaleler 1 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 8 Mart 2025 #2 Bilgisayarınızdaki realtek ses sürücüleri silinmiş olabilir. Ekran kartınız nvidia ise kontrol edebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızdaki realtek ses sürücüleri silinmiş olabilir. Ekran kartınız nvidia ise kontrol edebilir misiniz?
KS KS Ebu_jk07 Femtopat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 Wanhedaa dedi: Bilgisayarınızdaki Realtek ses sürücüleri silinmiş olabilir. Ekran kartınız NVIDIA ise kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tm dır hallettim Artı 0 Eksi
Wanhedaa dedi: Bilgisayarınızdaki Realtek ses sürücüleri silinmiş olabilir. Ekran kartınız NVIDIA ise kontrol edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tm dır hallettim