Sistemden keylogger silinmiyor

Erdem Katı

Yoctopat
Daha fazla  
Son bir iki haftadır bilgisayarımda keylogger olduğunu düşünüyorum. 3 kere Instagram hesabım çalındı. Mailleri değiştirilip donduruldu ve kurtaramadım. Steam'e erişim sağlandı ancak Steam durumu düzeltip bana bilgisayarımda malware olduğunu söyledi. Bu şekilde kesinlikle keylogger olduğunu düşünmeye başlamıştım. Kaspersky ile tarattım üstüne format da attım ancak hala hesaplarım gidiyor. Twitter hesabım bot hesabına dönmüş. Telegram hesabım banlanmış telefon numaram ile giriş yapamıyorum. Diye diye gidiyor bu durum ancak ne format ne de virüs taraması işe yaramıyor. Ne yapabilirim? Keylogger flash belleğe bulaşmış olabilir mi?

Bu hesaplar için kullandığınız email aynı ise muhtemelen sorun PC de değildir.
Email hesabınıza erişimi olan biri var demektir.
Email hesabınıza girebiliyorsanız güvenlik kısmındaki ayarları ve kurtarma yöntemlerini vs dikkatlice kontrol edin.
Açık oturumlar var ise kapatın vs.

Email şifremi de değiştirdim formattan sonra ancak aynı durum devam etti.

Bence de en olası seçenek hala mailinize erişimi var birinin. Güvenlik ayarlarından önce tüm girilmiş cihazları iptal edin, daha sonra 2 aşamalı koruma ekleyin. Ve bu işlemi hemen her uygulama için ayrı ayrı yapın ve yeni şifrenizi öncekilerden bağımsız tahmin edilemez şekilde koyun. Telefonunuzu da tarayın ve uygulamalara giriş izinlerini kaldırın. Eğer telefonunuza girildiyse oradan da mailinize ulaşılıyor olabilir. Benim aklıma başka bir fikir gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…