B ByRyan Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2023 #1 Merhaba ben yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ve bende şu an RTX 3060 Ti var ben yeni ekran kartı alınca RTX 3060 Ti yanına taksam oyunlarda ne kadar performansım artar ve oyun dışında ne kadar performans artışı yaşarım? Açıklar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2023
Merhaba ben yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ve bende şu an RTX 3060 Ti var ben yeni ekran kartı alınca RTX 3060 Ti yanına taksam oyunlarda ne kadar performansım artar ve oyun dışında ne kadar performans artışı yaşarım? Açıklar mısınız?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 8 Mayıs 2023 #2 SLI bağlantısı RTX 3090 da mevcut. SLI hoş bir yatırım değil. Elinizdekini satıp bir tane adam gibi VGA alın daha iyi performans alırsınız. Saygılarımla.
SLI bağlantısı RTX 3090 da mevcut. SLI hoş bir yatırım değil. Elinizdekini satıp bir tane adam gibi VGA alın daha iyi performans alırsınız. Saygılarımla.