Sisteme 2. RAM'ı takınca sistem açılmıyor

bthn21

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Kardeşimin bir kasası var kasanın anakartını daha dün tamirden aldım bir şeyler olmuş ses geliyordu cıııız diye. Yapmışlar iyi güzel çalıştı ama nedense kasaya 2. RAM'ı takınca kasa açılmıyor, hatta klavyenin ışıkları bile açılmıyor, nedeni nedir? Tek RAM'la sıkıntısız çalışıyor. RAM slotu mu bozuk RAM mi anakart mı? Size sorayım dedim.

Merhaba. Kardeşimin bir kasası var kasanın anakartını daha dün tamirden aldım bir şeyler olmuş ses geliyordu cıııız diye. Yapmışlar iyi güzel çalıştı ama nedense kasaya 2. RAM'ı takınca kasa açılmıyor, hatta klavyenin ışıkları bile açılmıyor, nedeni nedir? Tek RAM'la sıkıntısız çalışıyor. RAM slotu mu bozuk RAM mi anakart mı? Size sorayım dedim.

Hocam 1.RAM DDR4 SE 2. RAM'i de DDR4 taktığından emin misin? Bir de aynı frekansta mı?

Tek RAM ile çalışırken kapatıp RAM'i diğer slota takıp çalıştırmayı denedin mi?

Hocam 1.RAM DDR4 SE 2. RAM'i de DDR4 taktığından emin misin? Bir de aynı frekansta mı?

Uyarı vardı yazamadım da DDR3 RAM'lar 2 side aynı frekansta olması lazım ama daha önceden hatta 10 dakika öncesi çalışan RAM'in PC'yi açmaması tuhaf geldi.

Tek RAM ile çalışırken kapatıp RAM'i diğer slota takıp çalıştırmayı denedin mi?

Denemedimde şu an düzgün çalışıyor ellemeyim de bozulmasın yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı