!ml yazdığı için false-pozitive olması yüksek ihtimal. Yine de Kaspersky free sürümüyle bir kez tarayın. Ayrıca hangi dosyayı indirdikten sonra böyle oldu?
!ml yazdığı için false-pozitive olması yüksek ihtimal. Yine de Kaspersky free sürümüyle bir kez tarayın. Ayrıca hangi dosyayı indirdikten sonra böyle oldu?
Hocam dün veya dünden önceki gün sanırsam Breaworld adlı bir oyun indirdirdim hatta konusu var güvenli mi diye konu açmıştım. Sanırım oradan ama bugün birçok driver ve ISO dosyaları yükledim. Driver dosyalarını laptopumda açtım bilgisayarda hiç çalıştırmadım.
Orjinal siteden indirmişsin. False-Positive. Benim bilgisayarımda sonu !ml ile biten toplam 3 virüs var. Şu ana kadar hiç birşeyim çalınmadı ve bilgisayarda hiç bir sorun yok. Muhtemelen virüs değildir.
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.
Orjinal siteden indirmişsin. False-Positive. Benim bilgisayarımda sonu !ml ile biten toplam 3 virüs var. Şu ana kadar hiç birşeyim çalınmadı ve bilgisayarda hiç bir sorun yok. Muhtemelen virüs değildir.