Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Kaspersky ile taratıyorum şu an hocam. Yardımcı olduğunuz için minnettarım. Biraz boşa yordum sizi, kusura bakmayın. İyi geceler.
(Konu açık dursun. Bir sorun olursa eğer izniniz olursa tekrar etiketlerim. Tekrardan teşekkürler. )
Kaspersky ile taratıyorum şu an hocam. Yardımcı olduğunuz için minnettarım. Biraz boşa yordum sizi, kusura bakmayın. İyi geceler.
(Konu açık dursun. Bir sorun olursa eğer izniniz olursa tekrar etiketlerim. Tekrardan teşekkürler. )
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...