Sisteme bulaşan virüs nasıl temizlenir?

pv_ 33

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram
Bilgisayara virüs bulaştı, biraz uğraştım tam net temizleme anlamında. Nasıl yaparım veya format atsam temizlenir mi? Net olarak bir sonuç arıyorum. Program vs. kurmam mı lazım?

Bilgisayara virüs bulaştı, biraz uğraştım tam net temizleme anlamında. Nasıl yaparım veya format atsam temizlenir mi? Net olarak bir sonuç arıyorum. Program vs. kurmam mı lazım?

Kaspersky yükleyip tam tarama yap.

Yani programlar temizler içim rahat etmeyecek diyorsan format at.

Malwarebytes ve Kaspersky ile temizleme yap ardından denetim masasından virüs taraması yap

Yani programlar temizler için rahat etmeyecek SE format at.

Şu an bilgisayarda olan mailler fotoğraflar ve benzeri şeyleri bilgisayara yüklemek için formattan sonra bulut gibi bir şeyler var mı biliyor musunuz?

Dosyalarını farklı bulutlara yüklersen hem para ödemezsiniz hem de dosyalarınız kaybolmaz. Ama format son çare. Ondan önce ESET programının yüklemenizi öneririm. Genelde tüm virüsleri buluyor.

Dosyalarını farklı bulutlara yüklersen hem para ödemezsiniz hem de dosyalarınız kaybolmaz. Ama format son çare. Ondan önce ESET programının yüklemenizi öneririm. Genelde tüm virüsleri buluyor.

Anladım çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…