Sisteme ek RAM takınca donmaya başladı

Uyuşmamazlık, CPU-z’nin kısıtlı verilerine göre gözükmüyor. RAM test yapıp dener misiniz? Ayrıca bir de sadece 8GB RAM takılıyken bilgisayarı kullanmayı dener misiniz aynı sorun olacak mı diye?

Uyuşmamazlık, CPU-z’nin kısıtlı verilerine göre gözükmüyor. RAM test yapıp dener misiniz? Ayrıca bir de sadece 8GB RAM takılıyken bilgisayarı kullanmayı dener misiniz aynı sorun olacak mı diye?
Şuan RAM'lerin yerlerini değiştirdim ve yaklaşık bir saat oldu ama sistemi zorlayacak bir durum olmadı belki o yüzden sorun yaşamadım ama birazdan RAM test yapacağım. Eğer yine sorun yaşarsam 8 GB RAM'i takacağım sadece. İlk sorunu Fortnite da yükleme ekranında yaşadım daha sonra biraz daha kullandım kapattım bir kaç saat sonra yeniden açtım bu sefer Windows'un açılışında dondu şuan için sorun yok gibi.
Donanımın tanımını yapar mısın, sistem kilitleniyor mu, kasıyor mu?
Kilitleniyor. Kasma olsa Numlock tuşundan belli olur sanırım yine kapanıp açılıyor o zaman ama bunda tamamen donuyor.
  • FSP500-60AHBC 500W PSU
  • GA-H61M-DS2 (Rev. 2.2)
  • Intel Core i5 3470 soket 1155 3.2GHz 6MB önbellek
  • Sapphire HD7870 GHz Edition GDDR5 2 GB 256Bit
  • 240 GB + 120 GB SSD
  • 500 GB HDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…