Sisteme Eklenen RAM'den Sonra Mavi Ekran Hatası

Makaleler
1
AliExpress'den 2GB DDR3 CL11 1600 MHz RAM aldım. Bugün elime ulaştı ve hemen taktım. PC açılırken mavi ekran verip yeniden başlatıyor sürekli. RAM bozuk olsa hiç görüntü gelmez diye düşünüyorum. Sizce sorun nedir? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AliExpress'den 2GB DDR3 CL11 1600 MHz RAM aldım. Bugün elime ulaştı ve hemen taktım. PC açılırken mavi ekran verip yeniden başlatıyor sürekli. RAM bozuk olsa hiç görüntü gelmez diye düşünüyorum. Sizce sorun nedir? Yardım ederseniz sevinirim.

Sisteme RAM eklerken hali hazırda bulunan RAM ile aynı olmak zorundadır. Seri numaralarına bakarak anlayabilirsin, birerbir aynı olmalıdır. Eğer RAM'ler aynı ise(aynı RAM'ler bile bazen sıkıntıcı çıkabiliyor, oy yüzden tavsiyem RAM'leri kit olarak alman ) aldığın RAM'de sorun olabilir Memtest86+ bu linkte anlatılan işlemleri yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı