Bilgisayarı bu şekilde hazır hale getirdim ama prize takıp güç tuşuna bastığımda bilgisayara elektrik gitmiyor bunun sebebi nedir? Kablolamam da sıkıntı vardır belki bilemiyorum ama gücü alabilmesi için anakartta 2 yere bağlı olması yeterli değil mi? Acaba PSU mu bozuk kasayla beraber geldi sistem:
Kabloları tekrar kontrol ettim hiçbirinde sorun yok ayrıca düğmeye falan baktım zaten öyle küçük şeyler için konu neden açayım PSU kısa devre yöntemini deneyip kontrol edeceğim çalışıp çalışmadığını.
Sistemi kasanın dışına çıkarın. İşlemci, RAM ve Ekran kartı takılı olsun sadece. CPU, GPU, anakart güç bağlantılarını ve CPU fan bağlantısını yapın sadece. Power Switch pinlerine kısa devre yaparak açın sistemi.
Evet sağ üste takılı baktım da ben yanlış yapmadım değil mi? Hepsini yazılar alta gelecek şekilde taktım, altta kutularda ki yazılara göre yerleştirdim üstte en sağda ki pin boş onun bir yanında power switch taktım.
Evet sağ üste takılı baktım da ben yanlış yapmadım değil mi? Hepsini yazılar alta gelecek şekilde taktım, altta kutularda ki yazılara göre yerleştirdim üstte en sağda ki pin boş onun bir yanında power switch taktım.