Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Bir tane fan vardı, onu taktım sonra çalıyor mu diye çalıstırdığımda PC kasa kapağı açık diye mi bilmiyorum ama 1 sn fanlar donuyor, kapanıyor ve bu tekrar ediyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
Bir tane fan vardı, onu taktım sonra çalıyor mu diye çalıstırdığımda PC kasa kapağı açık diye mi bilmiyorum ama 1 sn fanlar donuyor, kapanıyor ve bu tekrar ediyor. Çözümü nedir?
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 30 Eylül 2023 #2 Bağlantısının yanlış yapılmış olma ihtimali var veya fanda bir arıza var. Artı 0 Eksi
KS KS Mr.Bibi07 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 emirmertbaserr dedi: Bağlantısının yanlış yapılmış olma ihtimali var veya fanda bir arıza var. Genişletmek için tıkla... Fanı çıkarıp deneyim Fanda sorun yok kablo biraz toz fln var sanırım oyuzden olmuş Son düzenleme: 30 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
emirmertbaserr dedi: Bağlantısının yanlış yapılmış olma ihtimali var veya fanda bir arıza var. Genişletmek için tıkla... Fanı çıkarıp deneyim Fanda sorun yok kablo biraz toz fln var sanırım oyuzden olmuş