tekno1 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 22 Nisan 2024 #1 Monitörüme görüntü gelmiyordu. Bende mouse kablosunu USB'den çıkardım ekran geldi ama tekrar takinca ekran geri gidiyor. Diğer USB çıkışlarında da aynı hatayı veriyor. Çözümü nedir format atmam gerekiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2024
Monitörüme görüntü gelmiyordu. Bende mouse kablosunu USB'den çıkardım ekran geldi ama tekrar takinca ekran geri gidiyor. Diğer USB çıkışlarında da aynı hatayı veriyor. Çözümü nedir format atmam gerekiyor mu?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #2 Kapanıyor mu PC yoksa ekran mı gidiyor? Artı 0 Eksi
KS KS tekno1 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 22 Nisan 2024 #3 GTX 1060 6GB dedi: Kapanıyor mu PC yoksa ekran mı gidiyor? Genişletmek için tıkla... PC kasa çalışıyor sadece monitör ekranı gidiyor Mouse USB den Çıkartınca ekran geri geliyor Artı 0 Eksi
GTX 1060 6GB dedi: Kapanıyor mu PC yoksa ekran mı gidiyor? Genişletmek için tıkla... PC kasa çalışıyor sadece monitör ekranı gidiyor Mouse USB den Çıkartınca ekran geri geliyor
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 22 Nisan 2024 #4 tekno1 dedi: PC kasa çalışıyor sadece monitör ekranı gidiyor Mouse USB den Çıkartınca ekran geri geliyor Genişletmek için tıkla... Başka bir mouse takmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
tekno1 dedi: PC kasa çalışıyor sadece monitör ekranı gidiyor Mouse USB den Çıkartınca ekran geri geliyor Genişletmek için tıkla... Başka bir mouse takmayı denediniz mi?
KS KS tekno1 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 22 Nisan 2024 #5 Kerim Demirkaynak dedi: Başka bir mouse takmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuan başka mause yok ama bitane laptopum var elindeki mouse ona taktigimda sorunsuz çalışdi Sorun PC de gibi Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak dedi: Başka bir mouse takmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şuan başka mause yok ama bitane laptopum var elindeki mouse ona taktigimda sorunsuz çalışdi Sorun PC de gibi
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #6 tekno1 dedi: Şuan başka mause yok ama bitane laptopum var elindeki mouse ona taktigimda sorunsuz çalışdi Sorun PC de gibi Genişletmek için tıkla... Dünyanın en tuhaf sorunu sanırım. Kapansa direkt neyse diyeceğim de ekran gidip gelmesi ne arkadaş? Artı 0 Eksi
tekno1 dedi: Şuan başka mause yok ama bitane laptopum var elindeki mouse ona taktigimda sorunsuz çalışdi Sorun PC de gibi Genişletmek için tıkla... Dünyanın en tuhaf sorunu sanırım. Kapansa direkt neyse diyeceğim de ekran gidip gelmesi ne arkadaş?
KS KS tekno1 Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 22 Nisan 2024 #7 GTX 1060 6GB dedi: Dünyanın en tuhaf sorunu sanırım. Kapansa direkt neyse diyeceğim de ekran gidip gelmesi ne arkadaş? Genişletmek için tıkla... Valla öyle beni buluyor zaten Format atsammi diye düşünüyorum düzelir mi eminde değilim Windows 11 şuan Windows 10 gecicem Artı 0 Eksi
GTX 1060 6GB dedi: Dünyanın en tuhaf sorunu sanırım. Kapansa direkt neyse diyeceğim de ekran gidip gelmesi ne arkadaş? Genişletmek için tıkla... Valla öyle beni buluyor zaten Format atsammi diye düşünüyorum düzelir mi eminde değilim Windows 11 şuan Windows 10 gecicem