Sisteme farklı marka RAM takılırsa ne olur?

efeleow

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Prodüktör
Arkadaşlar ben yeni sistemime, eski sistemdeki 2x4GB RAM taksam bir şey olur mu? (Diğer özelliklerini bilmiyorum.)

Yeni sistem: Ryzen 5 5500, RX 6600, B550M anakart, 2x8 GB Goodram RAM, 480 GB WD M.2 SSD.

Son düzenleme:
32 gb ram zaten hayli hayli yeter. Eskileri de takinca ne olacağını bilmiyorum ama kesinlikle önerilmiyor.

Arkadaşlar ben yeni sistemime, eski sistemdeki 2x4GB RAM taksam bir şey olur mu? (Diğer özelliklerini bilmiyorum.)

Yeni sistem: Ryzen 5 5500, RX 6600, B550M anakart, 2x16 GB Goodram RAM, 480 GB WD M.2 SSD.
32 GB yeterli değil mi? NASA bilgisayarı mı kuruyorsunuz

Bazı işler için maalesef yeterli değil. Hem kişisel tercih. Anakart destekliyorsa 512 GB takar. Yeterli olup olmadığı kime göre neye göre olduğu tartışılır.
Haklısınız hocam. Benim cihazımda 4 GB RAM var 32 GB falan görünce ister istemez şaşırıyorum.

Arkadaşlar RAM bilgisini yanlış girmişim şu anki RAM 2x8

Arkadaşlar RAM bilgisini yanlış girmişim şu anki RAM 2x8
Anakartınızın kapasitesine ve özelliklerine bağlı. Mesela DDR4 destekleyen anakarta gidip DDR2 ram takarsanız çalışmaz.

Düzenleme: Anakart bilgisi almak için CPU-Z programından yararlanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…