Kayr4_O Yoctopat Katılım 26 Eylül 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 17:50 #1 Her şeyi denedim hala kasıyor format ile DICM, SFC, Her şey PC külüstür de değil virüs taraması her şey ama hala aynı ne olur popüler yardım koymayın, az bilinen teknikler lazım. Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 18:17
Her şeyi denedim hala kasıyor format ile DICM, SFC, Her şey PC külüstür de değil virüs taraması her şey ama hala aynı ne olur popüler yardım koymayın, az bilinen teknikler lazım.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.351 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) Cumartesi 18:25 #2 Driver'lar kurulmamıştır, Windows Update ile sürücüleri indir ve kur. Eksik kalan olursa, cihazın anakart sitesine git ve Driver'ları kur.
Driver'lar kurulmamıştır, Windows Update ile sürücüleri indir ve kur. Eksik kalan olursa, cihazın anakart sitesine git ve Driver'ları kur.