Sisteme format atılmıyor

Pc.Manyağı.

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli/Golcuk
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma uzun bir aradan sonra format atmaya karar verdim. Windows 10'un kendi yedekleme yerinden işleme başlattım her şey güzelce giderken elektrikler gidip geldi ve bilgisayar yeniden başladı. Ondan sonra Windows onarımı geldi bir süre bekledikten sonra onaramadık yazısı gelince seçeneklerden hepsini sil dedim. Bilgisayar o işlemleri yaparken bir sıkıntı yoktu ama bir süre sonra ekranda sadece Windows logosu ve altında sürekli dönen bir dolma sembolü vardı. Bende UEFI format atmaya karar verdim ve Technopat'ın videolarındaki her şeyi adım adım yaptım. BIOS'tan Windows 10'un yüklü olduğu flash belleği seçip kaydedip BIOS'tan çıkınca otomatik bir şekilde yeniden başladı bilgisayarım. Ama bu sefer ekranın üst kısmında MSI temalı düz çizgiler geldi yaklaşık 5 saniye durduktan sonra ekran ikiye bölündü yarısı o çizgilerken kalan yarısı anakartın açılış logosu oldu ve altında sürekli Windows'un yüklenme amblemi var. 2-3 gündür bununla uğraşıyorum artık sinirlerim bozulmaya başladı bu konu hakkında bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak nasıl bir yüklenme amblemi onarımda bir problem olduysa güvenli başlatmayı deneyin

Windows logosunun altında noktalar sürekli dönüyor.
Tam olarak nasıl bir yüklenme amblemi onarımda bir problem olduysa güvenli başlatmayı deneyin
Windows onarımı yaptım bu sefer mavi windows logosunun altında dönen beyaz noktalarda takılıyor bilgisayar yaklaşık 30 dakikadır böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…