Sisteme format attıktan sonra LoL'de FPS 80'den 10'a düştü

Kemal Şengül

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda LoL'ü format atmadan once 70 80 FPS oynuyordum. Bilgisayarım acılmadıgı ıcın, format attım, mavi ekran verip duruyordu, hiçbir şekilde acılmıyordu. Şimdi LoL oynamaya calıstıgımda sabit 10 FPS veriyor oyunu silip yukledim yine bir şey degismedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam merhaba iyi günler;

Format sonrası sürücülerini güncellediniz mi?

Bilgisayarımda LoL'ü format atmadan once 70 80 FPS oynuyordum. Bilgisayarım acılmadıgı ıcın, format attım, mavi ekran verip duruyordu, hiçbir şekilde acılmıyordu. Şimdi LoL oynamaya calıstıgımda sabit 10 FPS veriyor oyunu silip yukledim yine bir şey degismedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartı sürücüsünü güncelle, güncel olmasa bile 8 kat FPS düşüşü normal değil direkt ekran kartı sürücüsü bile olmayabilir Windows görüntü bağdaştırıcı mı yazıyor kontrol et.

Sürücü, bilgisayarınızın donanım cihazlarıyla iletişim kurmasına olanak sağlayan bir yazılımdır. Sürücüler olmadan, bilgisayarınıza bağladığınız fare veya harici sabit sürücü gibi cihazlar düzgün çalışmaz. Windows, bilgisayarınıza bağladığınız yeni cihazlarda sürücülerin olup olmadığını otomatik olarak denetleyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı