Sisteme görüntü gelmiyor

Cyph

Hectopat
Katılım
24 Ağustos 2021
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ramler/ekran karti/hdd her şeyi denedim fakat goruntu gelmiyor.
Monitorde ve kablolarda sorun yok xboxa baglayip kontrol ettim.
Şoyle bir durum oldu RAM'i teke dusurdum klavye mouse USB soktum ve goruntu geldi sonra kapatip 2.RAM'i taktim goruntu tekrar gitti gelmedi daha sonra goruntu gelen haline geri getirdim yani taktigim RAM'i cikarttim fakat simdi de goruntunun geldigi kombinasyonda yine goruntu gelmedi nedir bunun derdi sorunu acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hayir sistem eski 3 yildir falan yatiyodu bosta sadece elimde guncel olarak kullandigim psu taktim o kadar ddr2 sistem

Biri kingston biri bilmem ne markasi falan sorun su tek ram olarak deneyince yine goruntu gelmiyo bi ara geldi cifte gectim sonra teke dustum gelen ekran tekrar en basa dondu hic yok
 
İki farklı RAM kullanıyorsunuz görüntü gelmemesi normal. RAM'lerin MHz, CL ve GB değerleri aynı mı peki?
 
Evet ayni fakat suan tek ram takili ve goruntu yok
 
Denedim onlari hocam cift ram takiliydi soktum sildim silgiyle ve bir tanesini taktim sadece ramlerin zaten goruntu bir kere geldi sok tak sil vs yapinca fakat kapatip cift rami takinca goruntu gitti ve gelmedi
Bwnde tekrar goruntu gelen senaryoya donup tek rame dondum fakat tek ram olmasina ragmen daha 5 dk once ayni kombinde tek ram olarak goruntu vermesine ragmen goruntu vermiyor suan o yuzden sorununu anlamadim neden boyle yapti diye

RAM'lerin ikisinde pinlerini silgi ile silin. Oksitlenme yapmış olabilir. Tekrar takıp deneyin ve tam oturduğundan emin olun.
Yinede tesekkur ederim dostum ilgin ve cevabin icin baska onerisi yontemi olan var mi ?
 
Son düzenleme:

Benim de eski bir DDR3 sistemim vardı. Aynı sorunu alıyordum. Dediğim yöntemlerle çözülüyordu. Ekran kartını da çıkar tak yapınca düzeliyordu ama onu da muhtemelen denemişsinizdir.
 
Benim de eski bir DDR3 sistemim vardı. Aynı sorunu alıyordum. Dediğim yöntemlerle çözülüyordu. Ekran kartını da çıkar tak yapınca düzeliyordu ama onu da muhtemelen denemişsinizdir.
Evet dostum denemedigim kalmayinca konu acmak istedim garibime giden olay ise su goruntu verdiginde tek ram takiliydi klavye mouse takili degildi sadece ek olarak 2.rami takip denedim fakat goruntu gitti sonra heee tamam 2.ram sorun ediyo diyip 2.rami cikarttim fakat goruntu aldigim sekilde tekrar denedim bu sefer yine gitti olayi anlamadim neden goruntu geldi simdi neden goruntu yok diye uzay montaj falan bile denedim acaba sase fln mi yapiyo diye ama cok sacma bi sekilde sorunun kaynagi yok psu degistim farkli psu taktim yine ayni ramleri degistirdim elimde 10 a yakin ram var fakat ayni 3 ekran karti degistim sorun devam ama goruntu verip sonra ayni kombinle neden goruntu vermez akil almaz bisey kimin basina gelir ki boyle absurt bisey ?

Videoya almistim goruntu gelince onu aticam bu gidisle telefonda montajlayip bakin bu sekilde geldiydi simdi 5 dk sonra ayni kombinle yine yok diye hayatim boyunca 10 tane yeni pc topladim kendime hic birinde boyle sacma bi sorun yasamadim ama hadi dur su eski sistemi toplayayim ofis isi tarzi sadece video film izlerim dursun kosede en kotu yegenime veririm diye topliyim dedigim sistem deli etti beni
 
Son düzenleme:

Gerçekten de her şeyi denemişsiniz. Çok basit olacak ama VGA kablosunun tam takıldığına emin misiniz? Ya da kabloyu değiştirmeyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…