Evet dostum denemedigim kalmayinca konu acmak istedim garibime giden olay ise su goruntu verdiginde tek RAM takiliydi klavye mouse takili değildi sadece ek olarak 2.RAM'i takip denedim fakat goruntu gitti sonra heee tamam 2.RAM sorun ediyor deyip 2.RAM'i cikarttim fakat goruntu aldigim sekilde tekrar denedim bu sefer yine gitti olayi anlamadim neden goruntu geldi simdi neden goruntu yok diye uzay montaj falan bile denedim acaba sase falan mi yapiyor diye ama cok saçma bir sekilde sorunun kaynagi yok PSU degistim farkli PSU taktim yine ayni RAM'leri degistirdim elimde 10'a yakin RAM var fakat ayni 3 ekran karti degistim sorun devam ama goruntu verip sonra ayni kombinle neden goruntu vermez akil almaz bir şey kimin basina gelir ki boyle absurt bir şey?
Videoya almistim goruntu gelince onu atacağım bu gidisle telefonda montajlayip bakin bu sekilde geldiydi simdi 5 dk sonra ayni kombinle yine yok diye hayatim boyunca 10 tane yeni PC topladim kendime hiçbirinde boyle saçma bir sorun yasamadim ama hadi dur su eski sistemi toplayayim ofis isi tarzi sadece video film izlerim dursun kosede en kotu yegenime veririm diye topliyim dedigim sistem deli etti beni.