R Recepuysal Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #1 Bilgisayarda ekran kartı kuruyordum. Tam bitmek üzereyken dondu kontrol alt delete yaptım olmadı. Bilgisayarı güç tuşuna basıp kapattım tekrar açtım ama bilgisayar çalısmasına rağmen göruntu gelmiyor. Çözümü nedir?
Bilgisayarda ekran kartı kuruyordum. Tam bitmek üzereyken dondu kontrol alt delete yaptım olmadı. Bilgisayarı güç tuşuna basıp kapattım tekrar açtım ama bilgisayar çalısmasına rağmen göruntu gelmiyor. Çözümü nedir?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #2 Eski sürücüyü güvenli modda kaldırıp doğru sürücüyü yükle, ekran kartını söküp tekrar tak işlemciden görüntü alabilir misin? Artı 0 Eksi
Eski sürücüyü güvenli modda kaldırıp doğru sürücüyü yükle, ekran kartını söküp tekrar tak işlemciden görüntü alabilir misin?
KS KS R Recepuysal Femtopat Katılım 31 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #3 MehmetWezon dedi: Eski sürücüyü güvenli modda kaldırıp doğru sürücüyü yükle, ekran kartını söküp tekrar tak işlemciden görüntü alabilir misin? Genişletmek için tıkla... İslemcim R5 2600 hariçi ekran kartı yok işlemcide bir de hiç goruntü alamıyorum yanı açılışı bile gelmiyor. Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Eski sürücüyü güvenli modda kaldırıp doğru sürücüyü yükle, ekran kartını söküp tekrar tak işlemciden görüntü alabilir misin? Genişletmek için tıkla... İslemcim R5 2600 hariçi ekran kartı yok işlemcide bir de hiç goruntü alamıyorum yanı açılışı bile gelmiyor.