Sisteme GT 640 Takıldıktan Sonra Ses Gitti

anıl.smsk

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bilgisayarımdaki GTX 670 ekran kartımın yanına evdeki bir televizyonu bağlayabilmek adına eski ekran kartım olan GT 640'ı taktım, ve bir anda bağlı hoparlör veya kulaklık yok hatası almaya başladım ve seri bir şekilde bir cihaz bağlandığında sağ alt kısımda çıkan cihaz bağlandı yazısı gelmeye başladı.

Bunun üzerine bilgisayarıma temiz kurulum yapıp bütün sürücüleri indirdim ancak bu sefer bağlanıp çıkarılma hatasının yerine direkt olarak bağlı hoparlör veya kulaklık yok hatası ile karşı karşıyayım lütfen yardımcı olun her format attığımda zaten bu ses gitme olayını yaşıyorum artık nedenini çözmek istiyorum. Hem kulaklığımı hem de hoparlörümü kullanamıyorum.
dsa.png fasd.png fasfa.png untitled.png dsadf.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İki farklı ekran kartını bir bilgisayarda çalıştıramazsın, yazılımsal sorunlar yaşaman normaldir, GT 640'ı sök ve tekrar dene.

Aygıt yöneticisinin, ses denetleyicileri kısmında ses kartın gözükmüyor, BIOS ile alakalı bir sorun olmuş olabilir, BIOS'u sıfırlayıp Google'dan Anakartın'ın sahip olduğu Ses Kartını öğren ve yazılımını kurmayı dene.

Ekran kartından mı jak girişlerinden mi ses alıyorsunuz? İkisi de mi ses vermiyor?
Şu an için sesim yok hoparlör sesini arka jak girişinden alıyordum kulaklığımın mikrofon ve ses jakını ön girişlere bağlıyordum. Şu an için durum böyle

Dosya Ekleri

• untitleddsadas.png
    untitleddsadas.png
    26,2 KB · Görüntüleme: 87
Evet reset işlemini tamamladım ancak ilk yazdığım olaya geri döndüm sürekli Hangi aygıtı taktınız ? yazısı geliyor ve takılı olan çıkışlarımı bana gösterip duruyor :cry:
Evet reset işlemini tamamladım ancak ilk yazdığım olaya geri döndüm sürekli Hangi aygıtı taktınız ? yazısı geliyor ve takılı olan çıkışlarımı bana gösterip duruyor :cry:

Şu an sesim var gözüküyor ancak fiziksel çıkış ekipmanlarımdan ses gelmiyor
reasd.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı