Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 8 Aralık 2018 #11 Şu sürücüyü kurup deneyin: http://download.msi.com/dvr_exe/realtek_hd_UAD_audio.zip
anıl.smsk Kilopat Katılım 19 Ekim 2015 Mesajlar 29 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2018 #12 Malesef çözüme ulaşamadık bu sürücüyü kurduğumda 10 saniyede 15 kere falan hangi aygıtı taktınız bildirimi geliyor ve ses yok
Malesef çözüme ulaşamadık bu sürücüyü kurduğumda 10 saniyede 15 kere falan hangi aygıtı taktınız bildirimi geliyor ve ses yok
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 9 Aralık 2018 #13 anıl.smsk dedi: Malesef çözüme ulaşamadık bu sürücüyü kurduğumda 10 saniyede 15 kere falan hangi aygıtı taktınız bildirimi geliyor ve ses yok Genişletmek için tıkla... Ben sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Bence anakartınız arızalı. Başka bir düşüncem yok ne yazık ki.
anıl.smsk dedi: Malesef çözüme ulaşamadık bu sürücüyü kurduğumda 10 saniyede 15 kere falan hangi aygıtı taktınız bildirimi geliyor ve ses yok Genişletmek için tıkla... Ben sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum. Bence anakartınız arızalı. Başka bir düşüncem yok ne yazık ki.