Ardakazan52
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- öğrenci
Merhaba bilgisayarıma RAM takviyesi yapacaktım ama PC'deki RAM'im zor bulundugu için gereğinden fazla pahalı bende bastan RAM almaya karar verdim.
Şu an elime 4 GB RAM var ama ben 8 yapacağım o yüzden şunlara karar verdim ama bilgisayarıma uyuyor mu bilmiyorum.
Almak istediğim ürünler ise bunlar.
www.sahibinden.com
www.n11.com
www.sahibinden.com
Şu an elime 4 GB RAM var ama ben 8 yapacağım o yüzden şunlara karar verdim ama bilgisayarıma uyuyor mu bilmiyorum.
Almak istediğim ürünler ise bunlar.
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da

Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KVR16N11/8 8 GB DDR3 1600 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.

HyperX Fury 4x2 GB (8GB) DDR3 Ram - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1026196736
HyperX Fury 4x2 GB (8GB) DDR3 Ram - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: