Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #11 O ekranın fotoğrafını atabilir misiniz bilgim dahilinde ise yardımcı olmaya çalışayım.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Nisan 2023 #12 Paper.C dedi: O ekranın fotoğrafını atabilir misiniz bilgim dahilinde ise yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... Burada.
Paper.C dedi: O ekranın fotoğrafını atabilir misiniz bilgim dahilinde ise yardımcı olmaya çalışayım. Genişletmek için tıkla... Burada.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #13 Bekleyin hocam bitmesini bir yarım saat falan bu arada SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Nisan 2023 #14 Paper.C dedi: Bekleyin hocam bitmesini bir yarım saat falan bu arada SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum. Normal mi bu durum?
Paper.C dedi: Bekleyin hocam bitmesini bir yarım saat falan bu arada SSD mi HDD mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... SSD kullanıyorum. Normal mi bu durum?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #15 342524 dedi: SSD kullanıyorum. Normal mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam bende de SSD var güncellemeler 10 dakika bile sürmemişti. Şimdi kapatsanız da olmaz en iyisi bitene kadar vakit geçirin bir şeylerle.
342524 dedi: SSD kullanıyorum. Normal mi bu durum? Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam bende de SSD var güncellemeler 10 dakika bile sürmemişti. Şimdi kapatsanız da olmaz en iyisi bitene kadar vakit geçirin bir şeylerle.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Nisan 2023 #16 Paper.C dedi: Bilemedim hocam bende de SSD var güncellemeler 10 dakika bile sürmemişti şimdi kapatsanız da olmaz en iyisi bitene kadar vakit geçirin sağda solda. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor hiç bir şey. Sanki masaüstündeki gibi ekran uykuya vs geçiyor. Çok stres oldum.
Paper.C dedi: Bilemedim hocam bende de SSD var güncellemeler 10 dakika bile sürmemişti şimdi kapatsanız da olmaz en iyisi bitene kadar vakit geçirin sağda solda. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor hiç bir şey. Sanki masaüstündeki gibi ekran uykuya vs geçiyor. Çok stres oldum.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #17 342524 dedi: Yok hocam olmuyor hiçbir şey. Sanki masaüstündeki gibi ekran uykuya vs geçiyor. Çok stres oldum. Genişletmek için tıkla... Stres olunacak bir durum yok hocam neden yavaş yüklendiğini anlamasam da güncelleme devam ediyor eninde sonunda bitecektir. Siz sakin olun kendinize bir çay kahve alın vakit öldürün bitene kadar.
342524 dedi: Yok hocam olmuyor hiçbir şey. Sanki masaüstündeki gibi ekran uykuya vs geçiyor. Çok stres oldum. Genişletmek için tıkla... Stres olunacak bir durum yok hocam neden yavaş yüklendiğini anlamasam da güncelleme devam ediyor eninde sonunda bitecektir. Siz sakin olun kendinize bir çay kahve alın vakit öldürün bitene kadar.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Nisan 2023 #18 Paper.C dedi: Stres olunacak bir durum yok hocam neden yavaş yüklendiğini anlamasam da güncelleme devam ediyor eninde sonunda bitecektir. Siz sakin olun kendinize bir çay kahve alın vakit öldürün bitene kadar. Genişletmek için tıkla... Sorun yok yani? Sadece update yavaş. Fena strese girdim şuan.
Paper.C dedi: Stres olunacak bir durum yok hocam neden yavaş yüklendiğini anlamasam da güncelleme devam ediyor eninde sonunda bitecektir. Siz sakin olun kendinize bir çay kahve alın vakit öldürün bitene kadar. Genişletmek için tıkla... Sorun yok yani? Sadece update yavaş. Fena strese girdim şuan.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #19 342524 dedi: Sorun yok yani? Sadece Update yavaş. Fena strese girdim şu an. Genişletmek için tıkla... Sorun olduğunu sanmıyorum sorun olsa Windows zaten ekranda güncelleştirmeler başarısız oldu falan der sadece bir yavaşlık var güncellemenizde.
342524 dedi: Sorun yok yani? Sadece Update yavaş. Fena strese girdim şu an. Genişletmek için tıkla... Sorun olduğunu sanmıyorum sorun olsa Windows zaten ekranda güncelleştirmeler başarısız oldu falan der sadece bir yavaşlık var güncellemenizde.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 8 Nisan 2023 #20 342524 dedi: Sorun yok yani? Sadece Update yavaş. Fena strese girdim şu an. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam kurulmasa bile en kötü Windows çökse tekrar format atarsınız çözülür donanımsal sorun çıkartmaz korkmayın böyle durumlarda.
342524 dedi: Sorun yok yani? Sadece Update yavaş. Fena strese girdim şu an. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz hocam kurulmasa bile en kötü Windows çökse tekrar format atarsınız çözülür donanımsal sorun çıkartmaz korkmayın böyle durumlarda.