baturt Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #11 AntenOS dedi: Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama PSU'su sistemini ucu ucuna besliyorsa olabilir diye düşünmüştüm ama arkadaşın sistemi oldukça az güç tüketen parçalardan oluşmuş. 200W bir PSU kullanmadıysa rahatlıkla yeter. Muhtemelen HDD ölmeye yaklaşmış. Genişletmek için tıkla... 450w powerim var 1tb hdd nin yarısı dolu yani lazım bana ne yapmamı önerirsiniz ssd lerin 2 si 400 gb ediyor zaten
AntenOS dedi: Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama PSU'su sistemini ucu ucuna besliyorsa olabilir diye düşünmüştüm ama arkadaşın sistemi oldukça az güç tüketen parçalardan oluşmuş. 200W bir PSU kullanmadıysa rahatlıkla yeter. Muhtemelen HDD ölmeye yaklaşmış. Genişletmek için tıkla... 450w powerim var 1tb hdd nin yarısı dolu yani lazım bana ne yapmamı önerirsiniz ssd lerin 2 si 400 gb ediyor zaten
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Aralık 2020 #12 baturt dedi: 450w powerim var 1tb hdd nin yarısı dolu yani lazım bana ne yapmamı önerirsiniz ssd lerin 2 si 400 gb ediyor zaten Genişletmek için tıkla... HD Tune ile sorunlu olduğunu düşündüğünüz HDD'nin sağlık testini yapın ilk olarak ve buraya fotoğrafını gönderin.
baturt dedi: 450w powerim var 1tb hdd nin yarısı dolu yani lazım bana ne yapmamı önerirsiniz ssd lerin 2 si 400 gb ediyor zaten Genişletmek için tıkla... HD Tune ile sorunlu olduğunu düşündüğünüz HDD'nin sağlık testini yapın ilk olarak ve buraya fotoğrafını gönderin.
baturt Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #13 AntenOS dedi: HD Tune ile sorunlu olduğunu düşündüğünüz HDD'nin sağlık testini yapın ilk olarak ve buraya fotoğrafını gönderin. Genişletmek için tıkla... HDD de sorun olsa bile bu SDD deki oyunu nası etkiler ki ?
AntenOS dedi: HD Tune ile sorunlu olduğunu düşündüğünüz HDD'nin sağlık testini yapın ilk olarak ve buraya fotoğrafını gönderin. Genişletmek için tıkla... HDD de sorun olsa bile bu SDD deki oyunu nası etkiler ki ?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 20 Aralık 2020 #14 baturt dedi: HDD'de sorun olsa bile bu SSD'deki oyunu nasıl etkiler ki? Genişletmek için tıkla... Sistemin çalışmasını etkiler o da oyunu etkiler.
baturt dedi: HDD'de sorun olsa bile bu SSD'deki oyunu nasıl etkiler ki? Genişletmek için tıkla... Sistemin çalışmasını etkiler o da oyunu etkiler.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.034 Makaleler 2 Çözümler 8 20 Aralık 2020 #15 baturt dedi: HDD de sorun olsa bile bu SDD deki oyunu nası etkiler ki ? Genişletmek için tıkla... Sistemin stabilitesini etkiliyor olabilir.
baturt dedi: HDD de sorun olsa bile bu SDD deki oyunu nası etkiler ki ? Genişletmek için tıkla... Sistemin stabilitesini etkiliyor olabilir.
baturt Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #16 AntenOS dedi: Sistemin stabilitesini etkiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla...
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #17 HD Tune'nin eski sürümünü yüklemişsiniz. Buradan 5.75 sürümünü kurup Health sekmesini paylaşınız. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
HD Tune'nin eski sürümünü yüklemişsiniz. Buradan 5.75 sürümünü kurup Health sekmesini paylaşınız. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
baturt Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #18 Assecreed dedi: HD Tune'nin eski sürümünü yüklemişsiniz. Buradan 5.75 sürümünü kurup Health sekmesini paylaşınız. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... AntenOS dedi: HD Tune ile sorunlu olduğunu düşündüğünüz HDD'nin sağlık testini yapın ilk olarak ve buraya fotoğrafını gönderin. Genişletmek için tıkla... Ne düşünüyorsunuz hocam Arkadaşlar bi yolu yok mudur bu sorundan kurtulmanın? Yoksa hdd yi atmalımıyım direk Son düzenleme: 20 Aralık 2020
Assecreed dedi: HD Tune'nin eski sürümünü yüklemişsiniz. Buradan 5.75 sürümünü kurup Health sekmesini paylaşınız. HD Tune website HD Tune www.hdtune.com Genişletmek için tıkla... AntenOS dedi: HD Tune ile sorunlu olduğunu düşündüğünüz HDD'nin sağlık testini yapın ilk olarak ve buraya fotoğrafını gönderin. Genişletmek için tıkla... Ne düşünüyorsunuz hocam Arkadaşlar bi yolu yok mudur bu sorundan kurtulmanın? Yoksa hdd yi atmalımıyım direk
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #19 Diskinizin durumu iyi.
baturt Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #20 Assecreed dedi: Diskinizin durumu iyi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok ilginç hdd yi çıkartıyorum giriyorum oyunlara(gta online, rust) hiç bir sorun yok. HDD yi takıyorum deli gibi drop yiyorum oyunlarda
Assecreed dedi: Diskinizin durumu iyi. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok ilginç hdd yi çıkartıyorum giriyorum oyunlara(gta online, rust) hiç bir sorun yok. HDD yi takıyorum deli gibi drop yiyorum oyunlarda