Sisteme HDD takınca görünü vermiyor

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın depolaması yetmediği için boşta duran bir hard diski taktım ve bilgisayarı açtığımda bilgisayar görüntü gelmiyor. Anakartın üzerindeki ışıklarda Boot ışığı yanıp kalıyor. Normalde o ışık bir süre sonra sönüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Ve önceden bu hard diski taktığımda çalışıyordu. Sonradan sökmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımın depolaması yetmediği için boşta duran bir hard diski taktım ve bilgisayarı açtığımda bilgisayar görüntü gelmiyor. Anakartın üzerindeki ışıklarda Boot ışığı yanıp kalıyor. Normalde o ışık bir süre sonra sönüyor. Bu durumu nasıl çözebilirim? Ve önceden bu hard diski taktığımda çalışıyordu. Sonradan sökmüştüm.

HDD Arızalanmış olabilir. HDD'yi Bekliyor PC.

Benim de laptobumda benzer durum olmuştu. HDD arızalı olabilir.

Arkadaşlar sistemimde SSD var Windows ona yüklü 1 HDD takılı şu an ve bu sisteme 1 HDD daha taktığımda görüntü gelmiyor sisteme, bilgisayar çalışıyor fakat görüntü gelmiyor HDD'i ana birim olarak kullanmayacağım depolama olarak kullanacağım. Fakat kafama takılan şu bu hard diski daha önce kullandım sıkıntısı yoktu hatta bilgisayarın içinde duruyordu SATA kablosu çıkık vaziyette bozulmuş olması neredeyse imkansız gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı