Çözüldü Sisteme hiçbir işletim sistemi kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aliyev

Hectopat
Daha fazla  
Windows indirecektim. Ubuntu lazımdı, onu indirirken hata verdi. Kali, Mint ve başka işletim sistemleri de denedim fakat hiçbiri inmedi.

Çözüm
USB diskte sorun olabilir.
Farkli bir USB'de deneyin.
İndirirken mi hata alıyorsunuz, ne hatası alıyorsunuz? "İnmedi" yeterince açıklayıcı değil.

Ilk başta Windows'ta başka bir bölüm oluşturuyordum, sonra sistem açılıp kapandı. Mavi ekran verdi. Cözüm bulamadım. Sonra Windows'u USB'ye yazdırmak için Ubuntu indirdim, güncelleme istiyordu. Yeniden başlattı sistem kendini, sonra Ubuntu açılmamaya başladı. Yeniden formatlamaya karar verdim. Format açılmadı. Sonrası diğer işletim sistemlerini yüklemeye çalıştım, olmadı.

USB diskte sorun olabilir.
Farkli bir USB'de deneyin.

Çözüm
Başka bir sisteme erişiminiz var mı? Belleğe Windows medyası atıp kurtarma ekranından Windows'u onarmayı deneyebilirsiniz. Eğer Ubuntu kurarken Windows'un yanına kurduysanız, Windows'u silmediyseniz tabii.

Sildiyseniz sistemdeki diske yine başka bir bilgisayardan format atabilirsiniz, sonra deneyebilirsiniz işletim sistemi kurmayı. Başka bilgisayarınız yoksa internet kafede falan da yapabilirsiniz bunu muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…