Elimde 4 GB 1333 MHz Elixir marka RAM var. Anakartımda Volt değeri 1.5v yazıyor. -CL değerini bilmiyorum. Üstünde rakamlar yazıyor ancak bulamadım. CL değerini nasıl öğrenirim?-Ardından 4 GB 1333MHz RAM alacağım. Linki bu: Samsung 4 Gb Ddr3 1333 Mhz Masaüstü Pc Ram M378b5273dh0-ch9 - n11.com
Önereceğiniz RAM var ise atarsanız sevinirim. CL değeri önemli mi? Voltaj değerini satıcıya sorarım.
Elimde 4 GB 1333 MHz Elixir marka RAM var. Anakartımda Volt değeri 1.5v yazıyor. -CL değerini bilmiyorum. Üstünde rakamlar yazıyor ancak bulamadım. CL değerini nasıl öğrenirim?
Anakartın modelini yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ram alırken DDR3-DDR4 vs.. Soket yapısı tutarsa %90 ihtimalle sorun yaratmaz ama hangi rami alırsan al düşük olanın kapasitesinde kendilerini senkronize ederek çalışırlar.
Mesela ramlerden biri 1333 mhz Diğeri 1600 mhz ikiside 1333Mhz de çalışır...
Elimde 4 GB 1333 MHz Elixir marka RAM var. Anakartımda Volt değeri 1.5v yazıyor. -CL değerini bilmiyorum. Üstünde rakamlar yazıyor ancak bulamadım. CL değerini nasıl öğrenirim?
Anakartın modelini yazabilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Ram alırken DDR3-DDR4 vs.. Soket yapısı tutarsa %90 ihtimalle sorun yaratmaz ama hangi rami alırsan al düşük olanın kapasitesinde kendilerini senkronize ederek çalışırlar.
Mesela ramlerden biri 1333 mhz Diğeri 1600 mhz ikiside 1333Mhz de çalışır...