yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Intel Arc B580 ekran kartı aldı arkadaşım, ekran kartını takınca monitöre ekran gelmiyor simsiyah kalıyor ya da BIOS ekranına atıyor, ne yapabiliriz bilgisi olan var mı? Bu arada işlemcisi i7 11. nesil. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2024
Intel Arc B580 ekran kartı aldı arkadaşım, ekran kartını takınca monitöre ekran gelmiyor simsiyah kalıyor ya da BIOS ekranına atıyor, ne yapabiliriz bilgisi olan var mı? Bu arada işlemcisi i7 11. nesil.
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #21 ReznooW dedi: Intel ekran kartı ile yaşanan sorunu tam olarak açar mısın bana. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yeni ekran kartını taktığında Windows'a geçemiyor BIOS'ta kalıyormuş güvenli moda eski ekran kartını takarak girmiş. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Intel ekran kartı ile yaşanan sorunu tam olarak açar mısın bana. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yeni ekran kartını taktığında Windows'a geçemiyor BIOS'ta kalıyormuş güvenli moda eski ekran kartını takarak girmiş.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 20 Aralık 2024 #22 Dostum Arc ile BIOS da görüntü veriyor Windows da vermiyorsa bu donanımsal bir problem değil ekran kartı kaynaklı olsa BIOS bile gelmez. Artı 0 Eksi
Dostum Arc ile BIOS da görüntü veriyor Windows da vermiyorsa bu donanımsal bir problem değil ekran kartı kaynaklı olsa BIOS bile gelmez.
KS KS yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #23 ReznooW dedi: Dostum Arc ile BIOS da görüntü veriyor Windows da vermiyorsa bu donanımsal bir problem değil ekran kartı kaynaklı olsa BIOS bile gelmez. Genişletmek için tıkla... Ee ne yapmamız lazım. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Dostum Arc ile BIOS da görüntü veriyor Windows da vermiyorsa bu donanımsal bir problem değil ekran kartı kaynaklı olsa BIOS bile gelmez. Genişletmek için tıkla... Ee ne yapmamız lazım.
Lowroen Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #24 yigitnegss dedi: Ee ne yapmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Biosdan Resizble Bar Seçeneğini Aktifleştirin. Artı 0 Eksi
yigitnegss dedi: Ee ne yapmamız lazım. Genişletmek için tıkla... Biosdan Resizble Bar Seçeneğini Aktifleştirin.