tnhnshere Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #11 Einstein dedi: Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor başka bir kabloyla denedim hala yok aynı görüntü hiç görmüyor bu sefer.
Einstein dedi: Ethernet kablosunu çıkarıp tekrar takmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor başka bir kabloyla denedim hala yok aynı görüntü hiç görmüyor bu sefer.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #12 tnhnshere dedi: Denedim olmuyor başka bir kabloyla denedim hala yok aynı görüntü hiç görmüyor bu sefer. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
tnhnshere dedi: Denedim olmuyor başka bir kabloyla denedim hala yok aynı görüntü hiç görmüyor bu sefer. Genişletmek için tıkla... Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.
tnhnshere Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #13 Einstein dedi: Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Yükleyip ağ sıfırlamayı uyguladım ve şu an çözüldü.
Einstein dedi: Ethernet sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Yükleyip ağ sıfırlamayı uyguladım ve şu an çözüldü.