Sisteme internet gelmiyor

Bahabusa

Hectopat
Arkadaşlar geçen hafta sonu bilgisayarımı komple söküp tekrardan temiz bir şekilde montaj yaptıktan sonra bilgisayarıma internet gelmedi.
Denediğim yöntemler:
-Kablo değiştirmek; hiçbir işe yaramadı.
-Ethernet kartı almak; PCI girişli bir kart fakat onun ile de internet alamadım. Taktıktan sonra bir sürücü veya ayar yapmak gerekir mi?

Anakart; Gigabyte Z97M-D3H Intel.
Etheret kart; https://www.hepsiburada.com/alfais-...O5QFDm40uIOlUxoYN3RoCY5sQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds.

Sürücüsünü en güncel yaptınız mı veya sürücüleri güncellediniz mi?

Sürücüsünü en güncel yaptınız mı veya sürücüleri güncellediniz mi?
Birkaç tane denedim ama sürücü önere bilir misiniz? Montajdan sonra gittiği için sürücülere pek bakmadım aslında.

Birkaç tane denedim ama sürücü önerebilir misiniz? Montajdan sonra gittiği için sürücülere pek bakmadım aslında.

Hocam bilgisayar açılabiliyor mu açılıyorsa şu yöntemleri deneyin: Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları>etherneti veya üstünde sarı ünlemli şeye sağ tıklayıp özellikler deyin>ayrıntılara gelin>özellik yerinde uyumlu kimliği seçin ve sonra telefonunuzdan veya herhangi cihazdan en baştakini internet tarayıcınıza yazıp güvenilir bir siteden indirin ve USB aracılığıyla bilgisayara atıp güncelleyin.

Doğru gidiyorumdur umarım . Özelliklerden neyi seçmem gerektiğini anlamadım hocam.

Hocam tek seferlik de olsa, sürücü güncelleme programı ile denesem mi?

PCI\VEN_10EC&DEV_8139&REV_10 .
Hocam ismi buldum fakat önerdiğiniz bir site var mıdır?

Yok hocam bulduğum sitelerdekiler virüslü. Virüs olmayan bir sürücü arıyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…