Bahabusa Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 524 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #11 VirusTotal . Hocam bu görüntü ile karşı karşıyayım. Sizce indirmeli miyim? Cihazımda çok önemli bilgiler var.
VirusTotal . Hocam bu görüntü ile karşı karşıyayım. Sizce indirmeli miyim? Cihazımda çok önemli bilgiler var.
6 692751 Picopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 162 Çözümler 2 7 Eylül 2023 #12 Bahabusa dedi: VirusTotal. Hocam bu görüntü ile karşı karşıyayım. Sizce indirmeli miyim? Cihazımda çok önemli bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenemediyseniz sdi Lite gibi programlardan tüm hepsini kurabilirsiniz.
Bahabusa dedi: VirusTotal. Hocam bu görüntü ile karşı karşıyayım. Sizce indirmeli miyim? Cihazımda çok önemli bilgiler var. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenemediyseniz sdi Lite gibi programlardan tüm hepsini kurabilirsiniz.
Bahabusa Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 524 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #13 Hocam Driver Booster ile güncelledim fakat sorunum düzelmedi. Acaba format mı atsam?
Bahabusa Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 524 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #14 Fakat bilemiyorum çünkü sorun çalışan bilgisayarda sadece sök tak sonrasında sorun çıktı. Donanımsal olabilir mi? Bilgisayarcıya götürsem onlarda format atar bence.
Fakat bilemiyorum çünkü sorun çalışan bilgisayarda sadece sök tak sonrasında sorun çıktı. Donanımsal olabilir mi? Bilgisayarcıya götürsem onlarda format atar bence.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 7 Eylül 2023 #15 Basit,Aygit Yöneticisi>Ağ bağdaştiricilari>Modem adini bulup devre dişi birakin>ardindan donanim değişikliklerini tara.
Basit,Aygit Yöneticisi>Ağ bağdaştiricilari>Modem adini bulup devre dişi birakin>ardindan donanim değişikliklerini tara.
Bahabusa Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 524 Çözümler 3 7 Eylül 2023 #16 658131 dedi: Basit,Aygit Yöneticisi>Ağ bağdaştiricilari>Modem adini bulup devre dişi birakin>ardindan donanim değişikliklerini tara. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor. Aldığım Ethernet kartını nasıl kullanabilirim bir bilginiz var mı?
658131 dedi: Basit,Aygit Yöneticisi>Ağ bağdaştiricilari>Modem adini bulup devre dişi birakin>ardindan donanim değişikliklerini tara. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor. Aldığım Ethernet kartını nasıl kullanabilirim bir bilginiz var mı?