Çözüldü Sisteme kendiliğinden Linux indirildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zebra zebra

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün BlueStacks tabanlı APK uygulamalar indirdim, sonra bilgisayarda virüsler ve Linux işletim sistemi belirdi. Antivirüs uygulamalarıyla hepsini silebildim ancak Linux hala gözüküyor ve hiçbir şekilde silinmiyor veya özelliklerine bakılmıyor. "MSConfig" te veya "BIOS"tada gözükmüyor. Nasıl silebilirim neler yapabilirim. Direk konuya girip ne yapacağımı söylerseniz çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-05-25_165821325.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 60
  • resim_2023-05-25_165934937.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 59
  • resim_2023-05-25_165955312.png
    18,7 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
Bu işletim sistemi falan değil. Windows içinde yer alan WSL (Windows Subsystem for Linux) özelliğinin bir parçası. Windows Özellikleri menüsünden kapatılabilir. Menüyü açmak için aşağıdaki yolu izleyin.

Başlat simgesine sağ tıklayın ve listeden Denetim Masası seçeneğine tıklayın. Programlar menüsüne tıklayın. Programlar ve Özellikler sekmesinin altında bulunan Windows özelliklerini aç veya kapat seçeneğine tıklayarak ilgili menüyü açabiliriz.

Bu işletim sistemi falan değil. Windows içinde yer alan WSL (Windows Subsystem for Linux) özelliğinin bir parçası. Windows Özellikleri menüsünden kapatılabilir. Menüyü açmak için aşağıdaki yolu izleyin.

Başlat simgesine sağ tıklayın ve listeden Denetim Masası seçeneğine tıklayın. Programlar menüsüne tıklayın. Programlar ve Özellikler sekmesinin altında bulunan Windows özelliklerini aç veya kapat seçeneğine tıklayarak ilgili menüyü açabiliriz.

Çözüm
Arkadaşım o Denetim Masası program özellikler Windows özelliklerini aç kapada olan Windows için Linux alt sistemi aktif olduğu için bulunur sanal makineler için kullanılır ben kullanıyorum orada Linux yazması kolay o öellikleri kapayıp bilgisayarı yeniden başlatman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…